videolar için teşekkürler.
videolar için teşekkürler.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ilerki haftalarda daha kapsamlı bişey yapmayı düşünüyoruz..izmir tech ailesine duyuracagım yine ama bu sefer b20 yi istiyoruz sahneye..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
tabii ya biz dost uz..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Eroll günay kaan hepinize cok teşekkurler.Gercekten eglenceli kazasız belasız cezasız güzel bi gece gecirdik.Buna izmir bolgesi degilde Ege desek daha tatlı olmaz mı ***** manisa tayfası olarak da baya saglam sekilde oradaydık her ne kadar 106 gelemese ve benim aracım rodajı dolayısıyla yürümesede.
Bi daha ki organizasyon daha profesyonelce ve daha saglam gecekek bunun için simdiden calışmalarımız başladı.Simdiden katılan ve emegi gecen herkese tek tek tesekkur ediyorum.Sahsen tanımadıgım herkesle tek tek tanısıp muhabbet etme veya cektigimiz videolar ya da yaptıgımız yarıslar uzerine sohbet etme imkanımız olmasa da gercekten güzel geceydi.
Katılan tüm vti lar gercekten keyifli yarıslar seyrettirdiler GTİ lar da oyle.Ozdin abi senin integrada gayet güzel yürüyormuş impreza da m3 de...
Bu arada ben benim arkadasın si ile 3-5 kalkış yaptım günayın vti la bi de 3.18 is ile onların videolarını ceken var mı?
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
pardon kardeşim egetech bundan sonra..![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
güzel geceydi gelen herkeze teşekkürler
erolun aracı benle çok yakın gidiyo zaten anlık bişey iyi kaldıramadığım an erol öndeheaders kısa şanzıman falan çok iyi olmuş vtec
bende daha bi headers alamadım gitti offf![]()
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
bende 17 var 18 değil düşün artık sardırmadan kaldırana madalya vericem gerçekten kaldırmak çok zor
övünmek gibi olmasın sadece pilotaj konuşuyo![]()
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
çok güzel bi geceydi ya herkese çok teşekkürler
kaanım ellerine sağlık bu arada son kalkışlarda bi kamera tutuşturdun çek diye o kimin kamerasıysa onda eroll type-RRR kalkışları ve özdin abi bmw kalkışları var bizzat ben çektim ordan alabiliriz...
Kamera benim ve sony kalitesi ile bütün çekimler mevcut. Ama PC teknolojim ve kapasitem 1999 yılın ait olduğu için görüntüleri PC ye atamıyorum. (Nissan Skyline GTR videolarından hatırlarsınız) Aslında i-link kablosu ve girişi olan biri bu işi halledebilirse ben de yükten kurtulmuş olurum. Kaancım sen halledebilirmsin bu işi? Mert de istiyor kalkışlarını bak.
mutluay abi en bornovada oturuyorum gerçi bende video ve foto upload konularında ne kadar iyi olduum meçhul (jem ve kaan bilir...) ama kamerayı ulaştırabilirsek ya da ben alırsam falan bi yerden hallederiz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)