|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: astra h , L0 GSXR1000 , '06 CBR 1000RR , '11 CBR 1000RR
|
Buda benden olsun : ) HPF m3 Porsche 996 Gt2
http://www.youtube.com/watch?v=6fEH7...eature=related Son Düzenleyen BocuQ; 26-12-2009 15:21. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Hergün lamborghiniler Türkiyede böle her arabadan 20 boy yiyor ya. Ondan ilgi çekemedi.
Yada millet takdir etsin die bi k20 turbo videosumu koyaydık aceba
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kanka hepsinin alacam ifadesini yakında
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Yok ben m3 nasılda lambo geçmiş anlamında olsun die vurgulamadım. Sadece hakkaten maşallah çok çok çok ii gitmiş araç. Birde şehir içi safe modlu bir kit var üzerinde. Türkiyede biz roll yapan lambo videosu isleyemiorken, bu video oldukça ilginç geldi bana. Yurt dışındaki conilerin supraları geçerken alkışlıyacağımıza, yurt içindekini önemseyelim bari...
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
oha porsche nası atlıyo öyle yaa
maşallah hastayım porschelere
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
__________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
o istanbuldaki lambo videosunu izleyemedim ben bir türlü bir süreden sonra tıkanıyor geçen ay denediğimde de öyle oldu.
bu yurtdışındaki video nerde çekilmiş? http://www.youtube.com/watch?v=8um9mQF5g1o birde bu var ford gt ilk kalkışta erken gazlıyor 2.de yerinde basıyorlar m3ün geçeceğini anlayınca fordçu gazı bırakmış
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
aynen 15-16 sn lerde takılıp kalıyo
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
![]() gerçekten m3 e maşallah turbo lagi azaltmaya çalışılmalı biraz bence çok daha zevkli olur __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
bu video çok önceden yayınlandı zaten
bu yüzden konun yorum almamıştır gayet normal kızmana gerek yokama hit konu olsun istiyorsan ben bir video daha ekliim ![]() ![]()
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
bro bu aralar çok sessiz forum patlat bi video
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Yok hilmi...
sen neye kızdımı anladın (konu sana çarptı gibi oldu, ama olay o değil) Son günlerde bu fnatiklikten holiganlığa geçiş dönemine takığım... __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: astra h , L0 GSXR1000 , '06 CBR 1000RR , '11 CBR 1000RR
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
porş videosunda Sonlara doğru porş gelmeye başlayınca m3 bırakmış
benım gördüğümde bu videodan ... lambo videosuda aynen biyerden sonra m3 giderken tam tıkanıo
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
lambo videosunda ilk başta m3 resmen ışınlanmış ...
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
Ya ne k20 imiş benim yorumum : m3 çok çok güzel gitmiş. Maşallah.... __________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
İşte esas soru bu. Yoksa ne araba benim ne yapanı tanırım. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Megane RS
|
Forever k20
![]() ![]() ![]() Video belli bir saniyeden sonra ilerlemiyor... |