var zaten izlemedinmi :D
Printable View
ya ne transporterı mıllet ıveco mınıbusle yanlıyo ahmet babaaaaaaaaaaa transporter kesmes bızı artk ona gore
tamam sarmayın geyiğe :) 200sximede ii davran ahmet o benim :)
Mustafa kumamı aldın benım ustume hemde bızım gobegımızde ınanmıyorum :eek: :mad2: :byebye:
mustiii şak şak şak mustiiiiiiiiiiiiiiii......güzel video ve güzel 200sx lerrrrr
M5 abi 3.te bile yanlıyoo :p
ortalık kızı$sın ahahaha :)
Güzel video, teşekkürler.. Buarada Ahmet dediğiniz arkadaş (sanırım beyaz sx'li olan) Transporter Drifter olan arkadaş ile aynı mı acaba :)
ohhh cok şükürrr iyi döndürdü ahmet:)
Evet Ahmet arkadaşımız ayın değişik günlerinde değişik şekillere girerek drift sanatını çevresine sevdiren muhterem kişiliktir:p Eline ne geçerse yanlar dizel accentten ferrariye ; tencereden parmak arası terliklere eline geçen her malzemeyi bu uğurda gözünü kırpmadan feda eder :D
Ayrıca bu sevgili dostumuzun gizli bir gücü bulunmaktadır. Örneğin japonların yaptığı idda edilen insanların içini gösteren gözlüklere gerek kalmaksızın şahin görüşüyle herşeyi görür.
Fenerbahçe Fener Cafeden çıkmayan o mekanın müdavimlerinden Ahmet kardeşimin tek sorunu kızların kendisine gösterdiği aşırı ilgidir.Kendisi doğuştan çapkın olan Ahmet dişi sineklere bile 85 numaralı bakışlarını sergilemekten çekinmez.
Mümtaz ve çok iyi bir insan olan Ahmet gönül adamı olarak Yaşamına devam etmektedir ....
:icon_tup:
mubarek adamdır ilişmeyin fazla
ahahah super olmuş ya :D burası şey deil mi ataşehire dönen kavşak? antreponun orası gibi geldi sanki
japonya gibi maaşallah
izledim çok güzelmiş..
burası ataşehir dimi acarlara gelmeden yukarki yol ?
harbıden he herkes bısıler alır olmus. bazıları kılıt ıcın araba alıllar bazısı s14 dusunuo. ozgun lem senı dusunemıorum olm o aracın ıcınde hahahahahaha... ya da dusundum sımdı glorıa muhabbetı gıbın bısı olurdu heralde...