|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
Cogu kise yine ooo olurmu fln diyecek ama ben sunu soyleyim...
2. videoyu baz aliyorum orda kadranda dogrulanmis diyor 1. ve 3. video daha cok show amacli gibi zaten 150km/h start ile TRden sertan supra,vtanju maserati,tt c6 z06,tt viper bu motoru rahatca gecerler yani basildigi gibi motor geride kalmaya baslar tt c6 z06 in yayinladigim videosunda 100-150mph 4.82sn bu motorun 160-240km/h si kadrandan bile 5+ sn |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
2007 Hayabusa var arkadasımda bende diyorum araç gecer diye sonra 5 saat dalga yapıyor saydıgın araclar 100-300 de hayabusayı da gecermi hocam meraktan soruyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Videoyu paylaşmamım sebebide normal abartısır ve farklı süratlerde bol bol deneme yapmış olmasıdır. Normalde Bike videoları paylaşmam cidden güzel video.
Halil sanırım geliştirme aşamasında videolar arası dikkat ettiysen psi farkı var. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Videolari dikkatli izledim en iyi gidisi 2. video bana gore cunku digerlerinde kafa kaldirmaktan gidemiyor
Bu arada guzel videolar paylasim icin tesekkurler Bu araclar standart hayabusayi rahat gecerler yani hic one bile atlayamaz standart hayabusa Ayrica standart motorlarin hizlanma surelerini paylasmistim bundan once oraya goz at istersen Turbo ile ise denemek lazim 400m yi 7 sn gecen drag icin yapilmis bir turbo hayabusadan bahsetmiyorum tabi ![]() istanbulun su trafik cilesi olmasa ne videolar cekerdim ama iste... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
kawasaki gerçekten bu işi erbabı
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
bence de kawasaki cunku uzun omurlu kullanabılıyorusn makınayı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ne alaka olum ya Kawasaki tırt Japonya'da
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
turbo veya nitrous hayabusa ile 60-130mphyi 4.5 - 5 sn araliginda giden arkadan iter bir araba nolur bence cok guzel bir ornek olmus
bu videonun tam 07.55 i iyi izleyin arkadaslar http://videos.streetfire.net/video/S...ime_723799.htm http://www.youtube.com/watch?v=s5DtBsbSaYc yukardaki videoda yarisan arabanin 60-130 4.6 gittigi DRAG PISTI videosu 11.10 a dikkat http://videos.streetfire.net/video/I...pra_175290.htm Son Düzenleyen halilcakir; 30-12-2009 18:41. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
sen benı sevmıyorsun oglum benım arkadasımda zzr 1100 vardı canavr gıbı gıdıyordu ıkı kısı 305 km h cıkıyorduk be 65 bındeydı akına yanı bıraz mantıklı dusunsen super olur senın scooter e benzemez bu
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |