evet on dakka kadar polis olmuo vardiya değişiminde zaten telsizlede sürekli kontrol halindeler ordaki cezalar daha caydırıcı türkiyeye gore ama adamlar yapmış:icon_tup:
Printable View
evet on dakka kadar polis olmuo vardiya değişiminde zaten telsizlede sürekli kontrol halindeler ordaki cezalar daha caydırıcı türkiyeye gore ama adamlar yapmış:icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=T3K2xLNRWSI
bide boyle bisi var:)
o deilde abi ben touge diorum var mısın yok musun ? :D
tmm abi gelirsiniz gideriz şileye once bi kesif sonrasında video cekecek arkadaslar lazım bize :D
olur abi boyadan once her türlü touge'ye acııgım :DD
Burdan içindeki touge aşkını bastıramayan arkadasları da beklioruz
farketmez abi olmadı aralıklı cikarız =P
ağva yolunu düşünüorum ben =))
2 fast 2 real bunlar . yekta buraya geldiginde vardi yine bi org gitmistik :D eddy var iclerinde sapigin saykonun onde gideni .
2 fast 2 real in butun dvdlerini alirim bende acayip eglenceli seyler, hep bu tarz illegal muhabbetler.
adamkarın makşnalar sağlam yannız :D
Jay-Z feat. Alicia Keys Empire State of Mind (Newyork) parçasını dinliyordum..:)
2fast2real bu adamların amacı zaten illegal. Çok psiko videoları var nette.. Tr'de çok rahat olur:)
Bunu yapanlar bile terörden yargılanır molotof ve taş atanlar haklarını arıyor olur :)
bizdeki videolar bunları döver :D
Trde başbakanlığın önünde de yaparsın burn out :D
yiyen white house a gitsin :D hueuheuheh
şaka maka eski videodur güzel proje :D
aklımdaki projeyi yakında buğra çeker ve yayınlarız biraz kaçar biraz içerde kalırız belki bilemiyorum ama tr için bu neki diyorum :D