tamam her zaman beklerim. buyur gel ;)
Printable View
allah aşkına typer atmosferik astra turbo besleme. nasıl bi deneme bu şaşırıyorum. bi denesenize turbolu typer la ??? bak hulk var k20 turbo motor. ozaman belli olur astramı typer mı ????? turboya turbo ?? YADA TURBO Bİ 1.6 yada 1.8 vti ile??? yada çıkarın o güzel astranın üzerinden turboyu eşit bi deneme olsun:D
turbo diyince millet en az 400 hp sanıyor sanırım. 1.4 lerdede turbo var onlarla deneyelim o zaman ? typer atmo olarak zaten basarılı bir araba inkar edilemez bir gerçek. maddi imkanlar ve bilgi olduktan sonra her araba yürür ornekleride mevcut zaten. onemli olan arabalar konusunda fanatiklik yapmamak. bugun opel kullanıyoruz yarın bellimi olur honda kullanırız. ayni şey hondaci arkadaslar icinde geçerli. kadir abi ornek sen astra gsi varken hondalarla yuruyorum vs.. diyordun. Tabikii typera turbo vs takinca daha iyi yuruyecektir. sonucta yine maddi imkan ve bilgi gerekli. opel veya x bir baska markada yukleyince otomatikman typer turbo ile yuruyebilir kıvama gelicektir. herkezin kafasinda turbo typer işin son noktasi gibi goruyor. alakasi yok typer hafifliği ve motor verimi sayesinde ön planda. ama opel olsun veya baska bir marka araba olsun hafif değil ama motor verimliliği bana göre aynı. hatta bir kac arabanin tork/hp orantisi daha saglikli.
Haklısın umit ama typer hafif sayılmaz ..boyle konulardada yaz yaz bitmez :)
yaa veli bişey sorcam..haa ben yazmışım deneyelim die haa cihan.ne farkeder.tamam araba onun.haklısın.bana laf düşmez ama dediysem nolcak yaaa.şu ufacık şehirde her saniye yanyanayız,beraberiz.bunu nie büyütüyosun onu anlamadım sadece...o kadar yazının içinden bnmkine nie takıldın.gülerek demişim bide deneriz velicim deneriz die....full t..şşk yaptıgımıda biliyosun..neyse uzatmaya gerek yok...
:) anladın kardeşim derdimi sen araba cihanın sen karışma yani ben cihan a yazdım o da cvp yazdı senin karışmanın anlamı yok yani bende buna kızdım sadece neyse konuşuruz yüzyüze sonra gerek yok ...