krpo typer var,krpo typer var :D neyse o zaman bi daha deneriz ne olcak dimi velicim :D
Printable View
krpo typer var,krpo typer var :D neyse o zaman bi daha deneriz ne olcak dimi velicim :D
selam tekrar :) yanlış anlasilma olmasin, kprolu typer illaki daha iyi yuruyecektir sizin ep3 göre. Fakat ankara'da kpro ile deneyen bir arac ile ben denemiştim 2-3 boy fark oluyordu uzunda. Kısa mesafelerde typerin avantaji cok fazla. Zaten astranin en iyi gittiği vites 4. vites bu videolarin tekinde sanırım 4. vitese atiliyor ve birakmak zorunda kaliniyor. Biz ankara'da iken bir cok arac ile denedik nelerle yuruceğini nelerle yuruyemeceğini biliyoruz o yüzden. Yine uzaklardan biri yazdı ama :) kusuruma bakma.
akşam frene basmadanda deneyelim o zaman kardeşim :) böyle şeyler yazmana gerek yok bi gidiyor kardeşim helal de ya gerek varmı frene bastım falan arabanın yürüdügü her türlü belli degilmi lütfen kardeşim gerek yok muhabbet olsun diye koydum gerek yok böyle şeylere
sen kpronuda al izmire gel. Bak süpriz yaparım sana ok ;)
ya veli sen ne diyosun anlamadım video çekmicez diye geldin geçtin geçmedin diyen mi var ? sen frene bastımmı basmadımmı onu söyle, neyin intikamındasınız peşindesiniz yaa, istediğin videoyu istediğin şekilde koy beni bağlamaz, ben bu kadar ilgilenemiyorum maalesef :)
maşalah 285 hp ciddi bir rakam. Sonuçta işlevsel değişim sadece pallerde (tabiki diğer parçalarda etken ama) ve yazılımda. yaklaşık extra 100 hp almak normalde o kadarda kolay değil, bu araçlar için.
kardeşim denemek muhabbetti intikam falan degil emreekin dedi serdar dedi çekecez diye herkes duydu taner gelseydi herkes tek olacaktı çekmicektik gerek yok uzatmaya sen beyin alınca tekrar deneriz farketmez hepimiz burdayız aramızda lafı olmaz
uzatmayın bence bu konuyu dostça bi deneme yaptık herkes bastı gazladı işte gerek yok böyle şeylere cihanı ayrı severim soruna gerek yok
astra bu gruba biraz fazla gelmiş 285 beygir boru degil zaten olacaklar aşagı yukarı belli imiş keşke fn2 ile clio 182 denese cok zevkli olurmuş..