vallahi astra nin hic bi zaman yazdıgı olmadi, fn2 sahibi kendisi forum actı karsılastirma yapti.
Printable View
fn2 ile bu astranın denemesi gereksizsin dik alası olur ztn.Cihanın typerda çok eksik var şuanda kprosu bile yok arabasında o yuzden bu sonuc normal cihan kprosunu bakımlarını yapsın ayarını yapsın gelsinler izmire adam gibi otoban da tekrar denesinler.Yine geçerse astra tebrik ederiz ;)
ama bana gore suan cihanın arabda cok eksik var.
he illa durboya durbo deneme istiyolarsa ER typer hazır burda deneris sıkıntı yok ;)
arkadaşım benim daha önceki arabamdada rs turbo ve yazılım vardı sen konuları bilmiyorsun neyse biz o konuyu kapattık bilmedigin işler var eski konulardan bi bak istersen
o zaman bizdede var araba denicek siyah astra turbo vmax hakan abininki ben abimi çagırayım sen abini çagır bu ne ya gerek varmı? kardeşim biz dün kardeşçe dostça denedik sen bu konulara girme lütfen gerek yok
konu yine dönmüş bana gelmiş :)
özel olarak soruyorum. benimle ilgili bir sıkıntın mı var???
bu konuyu kapatmak istiyorum siz uzatıyorsunuz.
evet konuyu neden actım ne için açtım oku bir daha:
alıntıdır :
Honda TypeR fn2 vs. Astra Coupe Turbo
arkadaşlar bu tür roll videolarından nefret ettiğim için daha önce forumlarda hic roll videosu koymamıştım. bu benim forumlarda koyduğum ilk videolarım olacak :)
serdarın actığı 106-astra coupe turbo videosunun bizimle hicbir ilgisi yoktu fakat bu msj üzerine bize de cevap hakkı doğdu diye düşündüm :) ve bende bu videoları koydum. ii seyirler :)
http://www.techturkey.com/forum/show...t=37702&page=2
http://videos.streetfire.net/video/H...tra_709867.htm
http://videos.streetfire.net/video/H...tra_709859.htm
Seninle neden bir sıkıntım olsun? tanımıyorum bile sadece ismen biliyorum. Herhangibi bir sorunum olamaz seninle. Kaldiki Hakan abi yani gayet güzel yazmış hala aksinimi iddia ediyorsun? vmax rs turbo ve yazilim ile işte bu sekilde neticeleniyor. Standart coupe turbo ile fn2 ile ne olur diorsan fn2 max 1 2 boy önde olur. Tekrar soluyorum seninle alakali hiç bir sıkıntım yok cunku tanımıyorum bile seni.
kanka sıkıntı yok ızmıre toplanıp gelın guzel bır grup yapalım :)
Yaşasın hondacılar :D :D :D
ben 5 sene astracoupe kullandım. gerci veli kankimin dediği gibi çakma turboydu :D ama çoğu arkadaşımız bilir bende az çok anlıyordum yine :) o videolarda olmasın varsın ben astra coupe turbonun neler yapabildiğini biliyorum zaten hepimiz dün neler yapabildiğini gördük. dün velinin yüzüne söyledim size de söyleyim sizin eski aracmış sanırsam. çok iyi güzel yürüyen bir arabası var. kazasız belasız iyi günlerde binsin. bizim için kardeşlik dostluk önce gelir
ya muhabbet gene nerden nerlere geldi sagol taner kanka hepberaber kazasız belasız biz dün deneme yaptık onu paylaştım kimse bi iddiada bulunmadı veya birbirine inat bişey yapmadı herşey ortada zaten nerden nerelere çekildi konu o kadar araba varken direk astra turbo & typer muhabbeti çıktı ortaya :)
:) beyinli ile deneyelim farketmez maksat muhabbet olsun çay kahvede içeriz turbolu için de ilerleyen zamanlarda konuşuruz :)
İzmir'e gelecek arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. BAŞIMIZIN üzerinde yerleri var. ;) yeterki aramayı unutmasınlar.
kaan yine fanatik specsin ha eheh:p, astranın da gt35 eksiği var mı diyelim ozaman. kpro eksik sayılmaz ilavedir, taktıkça hızlanırsın parçaları. hani eksiği var filtresi pis desen anlıcam da:)
ha er typera da ankaradaki siyah astra var dicem, sonra siyaha ygz var fln.. bunları 2010 senesinde yazmayın artık bari ya:D
araçlara maşallah güzel denemeler olmuş. daha güzellerini bekleriz.
ya kanka şu fantik opHELLcilikten kurtul sende biraz ben fanaatik olduğumu kabuL ediorm K20 konusunda fanatiğim ama belli limitlere kadar ben olaylara çekimser gözlede bakabilrom.
krpo eksik çünkü astranın fazlası var baya hatta şunuda söyleim o denemede cihanın stock filtresi takılı sadece egzsu var baska bisey yok o bırakında geçsin astra k04 turbo var yazılımıda vardır filtreside vardır vardırda vardır...
Ankaradaki siyahı bilmiorm ER dener ama geçerse nolcak ;) ER filtre değiştirse bile güç alıyo ahahha :)
buna inanmam kanka hahah :) gokhanın demek istediği şeyi sende söylüyorsun astrada k04 vsvs. var bırakta geçsin diyorsun.. haklısın geçmesi doğal ozaman niye tebrik etmiyorsun hemen ctr de kpro yok onu tak gel bıde burda basalım mantıgına gırıyorsun :D denemeyi ateşleme ;) bırak deneyenler tartıssın arabası hakkında demek istediğim..
maşallah araçlara bu yol teraspark yolu mu acaba
daha onceki msjlarımı oku acar geçsin tebrik ederiz dedik :D ulan siz az deilsiniz ya wallahi billahi :D özel iznim var merak etme :D ortalıı niye karıstıram konusuoz surda laklak.
sadece deneyenler tartışacaksa senin yada benm burda olma amacımız ne kös kös bakmak deil dimi ;)
Type-r her türlü geçer geçilmişse mutlaka bir sebebi vardır.
Geçtiyse mutlaka hakkı ile geçimiştir..Bunun ötesi yoktur olamazda..Daha hızlı araçlar için Kprolu vardır.Daha hızlı araçlar için SC li daha hızlı araçlar için turbo lu vardır daha hızlı.....:D:D:D
Şaka bir yana tüm arabalara MaşAllah..:icon_tup::icon_tup:
Kazasız belasız binin bir ara Antalya ya gelmeyi düşünürseniz ağırlarız tanışmış oluruz yollar daha müsait Antalya da...
yok kardeşim teraspark degiil bu yol kipa yolu izmir yolu tüneller var orda deniyebiliyoruz ancak bu arada bendede filtre kiti takılı degildi :) neyse bi ara filtreleri takıp gene deneriz bizim aramızda lafı olmaz sadece deneriz muhabbetine sıkıntı olmaz artık aramızda sıkıntılık bişey olsa turbo civicle denemezdim veya kendim videoları koymazdım sadece muhabbet olsun inş. izmirede gelecez hep beraber çay kahve içmeye :)
ender kardeşim önde gidiyorsun gördügüm kadarıyla