kanka sıkıntı yok ızmıre toplanıp gelın guzel bır grup yapalım :)
Printable View
kanka sıkıntı yok ızmıre toplanıp gelın guzel bır grup yapalım :)
Yaşasın hondacılar :D :D :D
ben 5 sene astracoupe kullandım. gerci veli kankimin dediği gibi çakma turboydu :D ama çoğu arkadaşımız bilir bende az çok anlıyordum yine :) o videolarda olmasın varsın ben astra coupe turbonun neler yapabildiğini biliyorum zaten hepimiz dün neler yapabildiğini gördük. dün velinin yüzüne söyledim size de söyleyim sizin eski aracmış sanırsam. çok iyi güzel yürüyen bir arabası var. kazasız belasız iyi günlerde binsin. bizim için kardeşlik dostluk önce gelir
ya muhabbet gene nerden nerlere geldi sagol taner kanka hepberaber kazasız belasız biz dün deneme yaptık onu paylaştım kimse bi iddiada bulunmadı veya birbirine inat bişey yapmadı herşey ortada zaten nerden nerelere çekildi konu o kadar araba varken direk astra turbo & typer muhabbeti çıktı ortaya :)
:) beyinli ile deneyelim farketmez maksat muhabbet olsun çay kahvede içeriz turbolu için de ilerleyen zamanlarda konuşuruz :)
İzmir'e gelecek arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. BAŞIMIZIN üzerinde yerleri var. ;) yeterki aramayı unutmasınlar.
kaan yine fanatik specsin ha eheh:p, astranın da gt35 eksiği var mı diyelim ozaman. kpro eksik sayılmaz ilavedir, taktıkça hızlanırsın parçaları. hani eksiği var filtresi pis desen anlıcam da:)
ha er typera da ankaradaki siyah astra var dicem, sonra siyaha ygz var fln.. bunları 2010 senesinde yazmayın artık bari ya:D
araçlara maşallah güzel denemeler olmuş. daha güzellerini bekleriz.
ya kanka şu fantik opHELLcilikten kurtul sende biraz ben fanaatik olduğumu kabuL ediorm K20 konusunda fanatiğim ama belli limitlere kadar ben olaylara çekimser gözlede bakabilrom.
krpo eksik çünkü astranın fazlası var baya hatta şunuda söyleim o denemede cihanın stock filtresi takılı sadece egzsu var baska bisey yok o bırakında geçsin astra k04 turbo var yazılımıda vardır filtreside vardır vardırda vardır...
Ankaradaki siyahı bilmiorm ER dener ama geçerse nolcak ;) ER filtre değiştirse bile güç alıyo ahahha :)
buna inanmam kanka hahah :) gokhanın demek istediği şeyi sende söylüyorsun astrada k04 vsvs. var bırakta geçsin diyorsun.. haklısın geçmesi doğal ozaman niye tebrik etmiyorsun hemen ctr de kpro yok onu tak gel bıde burda basalım mantıgına gırıyorsun :D denemeyi ateşleme ;) bırak deneyenler tartıssın arabası hakkında demek istediğim..
maşallah araçlara bu yol teraspark yolu mu acaba