msn eklede ordan atam chiefkadir@hotmail.com
Printable View
msn eklede ordan atam chiefkadir@hotmail.com
Abi 6 ileri imiş ben 5 sandım :D
2.2 lt autoshow da 1100 kusurkg diyor bir hata var 1350 deniyr turbo icinde..
http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_...php/0/290/OPEL
otohaber?? saçmalık. Bi çok verdikleri değerler yannış zaten. araç 1345kg. daha güvenilir bir link. http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=75240 artı olarak sadece linke göre deil, her yerde gerçek kg sini 1345kg olarak görürsünüz. 300km/h fazla evet belki 280 vs olabilir. Aerosu mükemmel bi araçtır.
emre kardeşim senle denerim derim denedim sen niye karışıp duruyorsun sen git gt30lu arabalarla dene mesela turbo civicle hocanın izmirdeki :)
typer ın kg sini tam bilemem. Benim araç kantar da 1360kg gelmişti. Müsait zamanda çıkartır tekrardan foto koyarım, sizde öyle yapın bence. Ya da vardır typer ı tartıran. söylerse biz de bilmiş oluruz. kg sini... Ama otohaber kesinlikle yannış astra için diğer güvenilir yerlerde de hep bakabilirsin 1345kg. Keşke 1260-1160kg olsa astra...
velicim ortalık karıştırdıgım yok.karıştıgım bişeyde yok,cihanın arabası bnm arabam,bnm arabam onun aarabası,biz öle kardeşiz..sadece deneriz görürüz diyorum,geçeriz ederiz demiyorumki..bende merak ediyorum çünkü..ben hocayla hep denerim.denedimde.yine denicem..turbosu benden büyük gerçi ama olsun sorun degil,bahane degil,hee bide vtecdi dimi o,yine sorun degil,bahanede degil.geçti beni yine sorun degil..ben VTH lada denerim merak etme...ama nedense sen herşeyi çok ciddiye alıyosun bunu anlamıyorum :)
Std calibra turboyla birkac kere yokus assagı 6. viteste devir kesiciye girmiştik.. kadranı saymaya gerek yok zaten 260 ta bitiyo kadran. devir ve vites oranı hesabı yapıldıgında 300 e yaklastıgı goruluyor aracın nerdeyse... Top speedde gercekten iddialı..
Yok seko rahat yapıo, yokuştan biraz faydalanıo sadece.
ben 150 hp lik versyonla bile, yokuşsuz 250km lere doğru yol alıorum. İbrede değil reel 250 ;)
emre kardeşim cihan bişey yazmış bende ona cevap yazıyorum buna sen cevap veriyorsun ben buna kızıyorum neyse baskı balata degiştirsin filtre taksın gene deneriz sorun degil hocanın turbosu seninkine göre büyükse senin turbo da benimkine göre baya baya büyük + senin kiloda çok az ya neyse bende denedim senle olay bitti bu arada cihanla gayet iyi cevap yazabiliyor senin yazmana gerek yok kardeşim
Gene ben dahil oldum :) ben chefe yazdım o alınsın ya sonunda da belirttim yazmak istemiyorum bahane derler diye sadece neler olduğunu sordu, ondan geçildim diyen yokki :)
f22 misin yer ucağımısın allah aşkına sen kimsin benim hakkımda böyle yorum yapabiliyorsun? beni tanıyormusun. bak f22 ben veli ile sorunlarımızı hal ettim. veli ile ben ikimizde 30 yaşındayız.
ben kimseyi araya sokmam kendim oturur kendisi ile konuşur sorunlarımızı çözerim. sana ne oluyor niye heyecanlandın bu kadar anlamış değilim???
sen oradan burdan zıplıyorsun anlamış değilim. süpriz yumurtasın yoksa
dediğim gibi kendisi ile de konuştuk ben veli ile deniyeceğim hiç sorun değil. gecilsem de umrumda değil. gecerse tebrik eder gecerim. olay sadece videoysa ben ikimizin videosunu ceker ben kendi elimle ona veririm.
gerci esas benim denediğim araç şu an sende. senin ellerinde sen kullanıyorsun.
ama bu konuda senin varsa icinde kalan bişey. icini acıtıyorsa.
madem bu kadar delikanlımısın gibi ifadeler yazıyorsun bana.
delikanlılık konusunda oralardan ders veriyorsun, meydan okuyorsun tanımadığın bilmediğin insana
hadi bakalım sen delikanlı ol. çık gel denizliye...
ben burdayım...
her zaman deneriz...
cihan kardeşim tamam biliyorum ona yazdıgını ben de sana yazdım içinde kaldıysa tekrar deneriz diye ama emre ekin bana cevap yazıyor sen varken ondan :( neyse burlardayız hepimiz ayar ederiz
:) Tamam anlaştık ...ben sana söyledim sen bana söyledin fazla kırıcı olmayalım artık...en kısa zamanda Denizlideyim ...yalnız kırmızı astrayı Veli kullanacak arar söylerim ben ona kabul edecektir...araba aldığım gibi daha anahtar değmedi çok şükür istediğin yere gösterip kontrol ettirme hakkını veriyorum sana...geleceğim günü kesin bildiricem sana çok uzatmıyıcam ***** anlayışlı ol iş güç...