ilk videodan hesapladıım 3.sn başlıo 200e 22.sn cıkıo yani 0-200 19sn cıvarı gibi ama yanılıoda olabilirim daha erken başlıoda olabilir maşallah araca
edit: ikinci videoda sanki 5-6.sn başlıo 22.sn cıkıo 200e kadar nese gayet güzel hızlanıo yani bravo araca![]()
Stock
ıyı cevırmıs![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Her eve bi Cupra lazım![]()
TR den değil arkadaşlar yabancı bir forum dan buldum 300+ deniyor araçlar için specler bellidir az çok yazılım,filtre, egzos..
Yakında Antalya dan TR nin en güçlüsü çıkabilir sahibi onaylarsa...Kesinleşince yazarım..
Zaten RC yi satınca alabileceğim araçlardan biri Cupra..Ne de olsa hem 4 kapı hem de çok az paraya 300+ oluyor hem dehşet torklu..
Tabii son zamları da hesaba katmak lazım...![]()
ya gelsene bigün yanıma beraber atlıcaz arabaya istediğin ustaya gidicez beraber bakıcaz.selçuk artık kabul et gerçek bu ben yalan konuşmam bana güven,hiç mi tanımadın beni.yarın dükkandayım buyur gel bi çay içeriz hemde turboya baktırırız.430 hp lik yazılımımız da hazır şuan ancak enjektörlerimiz yetmedi tapa gazda 6500dd den sonra benzin yetişmedi pırlama yaptı onun için şimdilik 405hp/549tork.
videodaki cupra bile öyle hızlanıyorsa,9.000usdlik cupra ne olur acep Özgür abimaşallahh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)