rs cok cok ıyı gıtmıs, S de ne sorun var bilgisil olan var mı?
Printable View
rs cok cok ıyı gıtmıs, S de ne sorun var bilgisil olan var mı?
Geçen haftalarda vardı bir deneme yapılacaktı rs ler ile mcs ler burada rs bariz gecmis gorkem yada yekta ile bir deneseler hersey belli olur derim ..
bu arada neden hic r56 mcs yok yuruyen piyasada bilen varmı ??
Mcs de bir sıkıntı var gibi, veya çok erken vites atmış
Bu MCS benim Mcs'den kağıt üzerinde daha yüklü bir araba.
Benim kısa şanzımnalı, dereceli, vs vs yüklü Rs ile videolarımı hatırlayanlar bu roll'de Mcs'nin hakkını veremediğinin farkındalar. Mcs normal şartlarda rahat geçmeliydi.
Bakınız; Ankara Roll geceleri....
olay o değilde MUY a nazar değmesin :)
Maşallah muy kankacım =) Nazar değmesin =) walla mcs'yi bilmiormda yekta veya görkemin aracını biliyorum zaten çıktık bi gece denemek kısmet olmadı ikiside köpek gibi gidiyor =)
Adaş doğru diyosun =) baya yüklü bi listesi var denemeden önce korkuodm ztn geçer eder diyodum denedik öle olmadı .. denemeden önce bana diyebilirdi bişiy var filan die sahibi yola çıktık yanaştı denedik denedikten sora tebrik etti filan yazılım sorunum var dedi dediği buydu =)
=)=) benim geçme geçilme derdim yok neyse o deneriz geçerim veya geçilirim hani o kdr yüklü bi araç ztn öle gitmez doğru ama sıkıntısı olan zaten denemez =) yada bana denemeden önce diyebilirdi sıkıntım var filan deneme sonu şaşırdı kaç hp filan dedi 200 mü dedi yok 170 lerde dedim şaşırdı yazılım hatam var dedi bana sıkıntım vr dedi doğrudur olabilir yoksa mcs'leri biliorm görkemin veya yektanın ondan =)
kanka Scirocco damgasını vurmuş geceye:)
abıcım ben kendı yorumumu dıle getırdım senın aracına karsı gıtmıyor vs bsı solemedm sadece bu speclere sahıp bır cooper s ın neler yapabılecegını bnde cok ıyı bılıyorum abımın eskı aracı cooper s :yazılım kasnak fıltre headers egzoz la bıle gayet ıyı yuruyordu bu aracın boyle yurumemesı gerektıgını bır sorunu olabılecegını soyledım =) neyse ıkı aracada masallah tekrar ....
mini biraz ilgi ve deneyim istiyor abi. Kullanıma göre kompr. yenilemek gerekiyor. Senin araban belki 160binde ister ama kimisi 70-80binlerde artık değişme zamanı geldi diyor , tamamen kullanma tarzıyla alakalı.
Bu aracın kullanış stilini görseydin gerçekten üzülürdün , sadece ses getirsin diye yapılmış bir araba gibi.. Hani durduğu yerde redline yapan falan birileri sürüyordu bu aracı. Sonucunda da böyle şeyler oluyor , her koyun kendi bacağından asılıyor.
rs güzel yürüyo masallah..