MCS sıkıntılı sanırım zira ben daha az yuklu daha iyi giden mcs gordum, asıl bomba scirocco yaw 1,4 vergisi douyorsun sekli guzel gideri guzel daha ne olsun , scirocco ya para yetmez belki ama 1,4 160-170 lik gt veya jetta alıp kurcalamak cok mantıklı ..
Tum araclara masallahh.
PS.Yanlıs gormediysem viaport onundeki hafif cıkıs egiminde gazlanmıs yokus yukarı biraz orası rs devirlenene kadar scirocco yetismiş gecmis .
mcs de sorun var galiba bu setupa çok daha iyi yüremesi lazım bence
cam car a maşallah
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
yaa dedikleriniz doğrudur o kdr specte alıp başını gitmesi lazım yektanın aracın biliyorum yanaşmamıştım geçnlerde denediğimizde=) bende bu miniden korkuodm açıkçası ama geldi deneyelim mi dedi denedik video çekmiş arkadaş.. Sahibiyle knştm yanıma geldi kaç hp filan dedi 200 mü seninki dedi yok 170 diyince şaşırdı biraz =)
Minide herşeyi takanın en hızlı olacağını düşünmek pek mantıklı değilNewman cam hariç diğer egzantiriklerle(schrick&colombo bariani gibi) iyi yürüyen bir miniye rastlamadım henüz...
Tüm araçlara maşallah.
=)=) nos plakalı olan mı =)
Maşallah araçlara, rs budur az gideni pek yoktur vitesi iyi atamayanlar vardırmini bariz sorunlu bu deneme onun açısından iyi olmuş,boş yolda gazlarken uçuyomuş hissini ,sorunun büyük olduğu hissine çevirmiş
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)