ankarada bu konuya güzel bi deneme yaparız ;)
Printable View
ankarada bu konuya güzel bi deneme yaparız ;)
abi şero seni bekliyo:):)
başlamadı daha
hem vti hemde si lar hazır beklio arkadaş ne zaman uygun derse çıkarız ;)
valla ya bizde deneyemedik bukadar zaman. Dyno çıktımız 160 hp HGT olarak. Bizde VTI ile neşeli deneme arıoruz. İnşallah herkes muradına erer.
öncelikle si ' cı arkadaşla bi deneme yapacaz zaten ama şu yerler bi kuru olsa
valla kardeş biz geçen sene ankarada bikaç defa denedik
noslu hgt den atmosferik hgt ye kadar si ile güzel denemeler oldu
en son atmo bi hgt ile deneme yapıldı hatta arkadaş yanılmıosam askere gitti
gitmeden denendi. si olan kardeşim kendiside yazar birazdan
yani hgt bize göre vti a rakip olamaz ancak si ile dener
neyi görmedin kardeş sen görmedin die böle bişey yokmu yani hgt var hgt var bütün hgt seninkiyle aynımı yada bütün vti ler si ler aynımı deil ama gerçek olan kadir abininde bildği bişey var anbkaranında bildiği bişey var arkama 2 tane hgt taktım ben şu kadar boy bu kadar boy attım demiyorum ama hgt arkamda yani anladınmı sen kalkmışsın görmedim diyosun herşey senin gördüğün gibi deil kusura bakmada..
ii işte romanson bizde dioruzki. BEN geçtim BİZ takıyoruz, demeniz var yada si-hgt geçio demek var. Bizde kabul ediyoruz illaki geçmişinizdir. Ancak genelleme yapılamaz. Genelleme derken 2. cümleyi kast ediyorum. Yani bizde burada 207rc kadar yürütüyoruz. Peki HGT-207rc geçer diormuyuz?? hayır. Yani uzatacak bişi yok. Siz denk gelmediğiniz için size göre si HGT yi alt eder. Bize göre bizdeki HGT-vtı geçer. Bu bukadar basit...
ya ben vti ilede denedim 17 lerim varkan yakın gidiyoduk nerdeyse yan yana hatta,,,,si lada deniyen benim askerden önce iki kişiyken ben biraz önde tek kişiykende si önde oluyodu doğrudur,,,,ama arabaların hepsi bir değil her si hgt le böle gider demek gene yanlış bi kavram bence,,,yada bu videodan bakıp hgt vti geçer demekte yanlış aynı şekilde ......
hgt gecen si stock deildir heralde?
si da neler var tam hatırlamıyorumda bende sadece açık filitre ve dandik bi son susturucu var gerisi tamamen standart aracımın ,,,orta susturucuna kadar üstünde .......
kesinlikle si stok değil ona bende katılıyorum
si olanlarda stockumsu arkadaşlar
short ram filtre ve son susturucu orta susturucuları bile duruo arabanın üzerinde
ya zaten geçtik muebbeti yapmıyoruz ki biz yanlış nalıyosunuz arkadaşlarr..ben yaparım atmosferik ben geçerim adam bir kalem fazla yapar gelir geçer bu budur....amma velakin şu görüşümüde ortaya söleyeyim hgt kesinlikle vti ye rakip olabilecek bir araç deil tmm 155 hp 5 silindir bir araç ama sadece kağıt üzerinde..
işte kerdeşimizin biri söledi konu aslında si hgt üzerine açıldı dedi dneyelim dedi bizde dneeyelim dedik o bizi geçer biz onu geçeriz konu bu diil..