bu arada son susturucumda çin malı![]()
arkadaşlar bu konuyu kasmaya gerek yok zaten yarın bir gün yerler kuru olduğu zaman ankaradaki arkadaşlarla zaten buluşacağız konuşacağız sohbet edip araçlarıda deneriz yani kimse yanlış anlamasın konuyu ;dosthane bi şekilde yorumlar olsun sonuçta bu bir zevk bizlerde en güzel şekilde bu zevki yaşamaya çalışan insanlarız
bende kendi aracımı merak etmeye basladım smdi hgt leyasadıkca değişik seyler duymaya devam ediyoruz
yasadıkca ögreniyoruz
![]()
![]()
hiç denemedinmi kardeş bi hgt ile ama ben sana söleyim deneme çok 106 oldukça avantajlı bu konuda özellikle o hafif kilosu ile
izmirde hazır varmış HGT onunla dene işte sende yaşadıkca yeni bişiler daha ögrenirsin belki
aynı şehirdesiniz bi haberleşin deneyin bizde merak ettik valla
sadece filtreli gtı var hocam bende de. havalar biraz düzelsin denemek isterim sizinle tabi pek bi doluluk yoksa aracınızı bilmiyorum hiç![]()
iş dolayısıyla veya ekstra programım olmadıgı zaman yerimiz cuma günü cifte kumrular. isteyen gelsin hem tanısırız hem muhabbet hemde deneriz gecmek gecilmek onemli değil maksat herkes aracının durumunu gorsun![]()
cifte kumrular haguzel mekan
deneriz yaw değişklk olur
Arkadasların bahsettiği gibi tehlikeli si larda geliyo mu ?
![]()
ankaradaki 106 lı arkadaşım izmirli punto multijet nickli arkadaşımın dediği gibi amaç ben geçtim sen geçtin muhabbeti değil değişik araçlarla kendi aracınızın gücünü denemek görmek
tabiki havanın güsel olduğu bi gün mutlaka görüşürüz deneriz forumu takip ediyorum haberleşiriz
yok abi geçme geçilme kaygım hiç olmadı kilodan dolayı herkes geçiyor zatenstock hgt ile denemek isterim daha çok onun için dedim.
valla benım EH vtec fıltre egsozlu yazılım olmayan rs gecıyordu, aynı sekılde 306 GTI aynı sekılde 106 gtı lar olsun bravo hgt olsun. o zaman bu hgt gercekten cok saglamsa fıltre egsozlu bır clıo rs le denesın derım![]()
hepsinle deneriz. Yeterki gelen olsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
valla benım EH vtec fıltre egsozlu yazılım olmayan rs gecıyordu, aynı sekılde 306 GTI aynı sekılde 106 gtı lar olsun bravo hgt olsun. o zaman bu hgt gercekten cok saglamsa fıltre egsozlu bır clıo rs le denesın derım
zaten forumu incelerde bakarsan izmirdeki arkadaşımızın videoları mevcut nasıl yürüdüğünü görebilirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)