User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
265 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 206gti 206 rc ye karşı rollda

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fabrika verisi 180 hp ama dyno verisi 155 hp bu da doğal mı??

rc den rc ye farkedio dynı verileri bizim rc 183 çıkmıştı standart olarak dynoda (gerçi hala standart) ve gayette ii giido özellikle 190 dan sonra baya ii gidio

bence burdaki sorun gti da deil rc lerden kaynaklanıo birde rc de 1 kişi fazlaymış galiba öle okudum gibi geldi 1 kişi ztn 2-3 boy farkettirio rollda
    Team PAŞAOĞLU

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac hem 1,6 hemde vtec altı deniyerek eziyet ediliyor vtec sistemi devrede deilken vtecle denemiş olmuyorsunuz
    ben boyle bir bahane duymadim,
    hatta okumamis olayim...

not: vtec killer cams takinca nolucak, IESlerlemi denicen
    Experience is what you get when you don't get what you want.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hakkaten garip ya nasıl boyle bi yorum yapabiliyosun anlayabilmiş degilim. bir aracın performansı butun olarak degerlendirilir eger o devirde gitmiyosa gitmiyodur bunun bahanesi olamaz. turbo olsaydı turbo dolsun oyle mi deniyelim diyecektin? hakkaten akıllara zarar bi yorum
    ben roll dan bahsediorum sen bütün değerlendir ben bu kısmından bahsetcem oke!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben boyle bir bahane duymadim,
    hatta okumamis olayim...

not: vtec killer cams takinca nolucak, IESlerlemi denicen

ben böyle düşünüorum bu sekilde deniyorum sana ne kardeşim araba benim

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben böyle düşünüorum bu sekilde deniyorum sana ne kardeşim araba benim
    ozaman rakip arabada maksimum torkun altinda olmasin ozamanda rakip motoru verimli kullanamiyor
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman rakip arabada maksimum torkun altinda olmasin ozamanda rakip motoru verimli kullanamiyor
    rakiple benim aramda sananesen deniceksen buyur gel isteedin devirde

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdiye kadar gelen bana göre mantıklı-teknik bilgiler şöyle;

>>> "-RC 70 civarında 1. vitesi anca bitiriyor ki serkanın aracı neredeyse 2 nin ortalarında oluyor o sırada." (daha kısa şanzuman)
    "-RC gerçekten çok kesik bir araba . 4000 civarı canlanıp yok olan bir araba" (daha güzel şanzuman)
    >>> RC 3 kişi, GTi 2 kişi (bu hiç de adil olmamış. Araç ağırlığı ne olursa olsun rollar eşit yolcu ile yapılmalı. 1-1, 2-2)
    >>> RC 1100kg GTI 1025
    >>> "-RC nin gaz kelebeği elektronik ve gaza tepkisi geç oluyor bu RC nin en büyük sorunu."
    >>> RC Üzerinde 17 ler var. GTI 15.
    >>> Torklar çok yakın; 202 vs 190.

Fabrika verilerini değil de dyno verilerini göz önünde bulunduracak olursak (GTI140 vs RC155), yukarıdaki bilgiler nasıl daha iyi hızlandığını açıklıyor bence. Aracın çipsiz hali ile çipli arasında çok fark var. Bir çip+ara boru bu kadar farkettiriyorsa biz hiç durmayalım. Nerde kime yaptırdınız çipi?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rc ler 155 ten fazla yaw
    Team PAŞAOĞLU

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    >Dynodaki 2 RC de 155 çıktı, birde bi önceki sayfadaki "benim de tanıdığım RC az çıktı" ibaresinden yola çıkarak vardım ben RC'nin az çıktığı kanısına.

>Çip Best Servis'te yapıldığını daha önce yazdı Serkan, gidip sorabilirsiniz dedi.

>Jantlar iki arabanında orjinal, demekki Peugeot RC'nin bu jantları kaldırabileceğini düşünmüş ki gerçekten 180 hp olan bi araba kesinlikle kaldırır. Ama arabalar 155 verdiği için jantları kaldırmaması doğaldır.

>VTI 158 hp verdi daynoda, ve rollde 2 kişilerdi yanlış hatırlamıyorsam, ozmaman onun önünde kalmayı nasıl başardı??

>Vtec'in açık olarak rolle başlanmaması bahanedir.. Ömer'e katılıyorum.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AL_3591 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc ler 155 ten fazla yaw
    yine de modifiyeyle elde edilen güçle standarttan elde edilen güç hanesi aynı olduğu zaman pratikte ortaya çıkan sonuçlar $a$ırtıcı oluyor

tabi hacimler $anzıman oranları ve ağırlıklar yakın olduğu sürece ..

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

>VTI 158 hp verdi daynoda, ve rollde 2 kişilerdi yanlış hatırlamıyorsam, ozmaman onun önünde kalmayı nasıl başardı??

>Vtec'in açık olarak rolle başlanmaması bahanedir.. Ömer'e katılıyorum.
    Araçlar her daim aynı performanslarını sergileyemezler yani en iyi performanslarını . O günkü hava ko$ullları yada ne bileyim atılan vitesin hızı bile rollingte önemlidir. Yani insanlarda robot değil ki her daim en iyi $ekilde araba yürütsün v.s kısacası 2-3 deneme sonunda sonuç hep aynıysa o sonuç kesin sonuçtur

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki, zaten sana katılıyorum da arkadaşlar Serkan'ın arabaya bi türlü inanmıyorlar ama,
    nasılki her araba eşit gitmez Serkan'ınki de iyi gidenlerden olamazmı yani??
    Zaten dynoda verdiği gücü gördük, 140 hp çıktı. Hala da inanmayan varsa Serkan'ın "buyrun motora bakın" diyeceğini düşünüyorum.

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdiye kadar gelen bana göre mantıklı-teknik bilgiler şöyle;

>>> "-RC 70 civarında 1. vitesi anca bitiriyor ki serkanın aracı neredeyse 2 nin ortalarında oluyor o sırada." (daha kısa şanzuman)
    "-RC gerçekten çok kesik bir araba . 4000 civarı canlanıp yok olan bir araba" (daha güzel şanzuman)
    >>> RC 3 kişi, GTi 2 kişi (bu hiç de adil olmamış. Araç ağırlığı ne olursa olsun rollar eşit yolcu ile yapılmalı. 1-1, 2-2)
    >>> RC 1100kg GTI 1025
    >>> "-RC nin gaz kelebeği elektronik ve gaza tepkisi geç oluyor bu RC nin en büyük sorunu."
    >>> RC Üzerinde 17 ler var. GTI 15.
    >>> Torklar çok yakın; 202 vs 190.

Fabrika verilerini değil de dyno verilerini göz önünde bulunduracak olursak (GTI140 vs RC155), yukarıdaki bilgiler nasıl daha iyi hızlandığını açıklıyor bence. Aracın çipsiz hali ile çipli arasında çok fark var. Bir çip+ara boru bu kadar farkettiriyorsa biz hiç durmayalım. Nerde kime yaptırdınız çipi?
    valla abi gozlemlerinin tamamı dogru bi de buna dedigim gibi serkanın uzun süredir aynı aracı kullanması ve diger arkadasların acemiliği ve +1 kişi de eklenince sonuç bana da hiç olmayacak gibi gelmedi.Chip i muzaffer abide yaptırdık boruları da benim egzozcuda.ikisi de gercekten islerinde ne kadar usta olduklarını herkes biliyor.Bi de diger iscilikler bana ait ve fikirler ve denemeler serkanla yaptıgımız brainstorming lerin urunu...

Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne olduysa bu dynodan sonra oldu yaw Aykut demi yoksa ne güzel geçilip geçip duruoduk biz...

Kafa karıştırmayın yaw artık..Yürüo işte adamın arabası ...

Erolunkide nasıl yürüo die sansasyon olmuştu bi ara ben anlamak için gittim aynısından aldım işte...Sizde alın bi gti kaldırın aynı modları yaparak o zaman çıkar meydana işte...
    Valla aynen oyle ama iyi oldu kim ne veriyo kim ne üretiyo gormuş olduk.nazar degmesin gercekten yürüyo arac...

Yanlız nacizane bi tavsiye belki olur belki olmaz ama kimse bu videolara güvenip gidip GTİ almasın.Gercekten de degerinde bu donanımı ve gücü veren arac yok ama gercekten de serkanın aracı istisna...

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki, zaten sana katılıyorum da arkadaşlar Serkan'ın arabaya bi türlü inanmıyorlar ama,
    nasılki her araba eşit gitmez Serkan'ınki de iyi gidenlerden olamazmı yani??
    Zaten dynoda verdiği gücü gördük, 140 hp çıktı. Hala da inanmayan varsa Serkan'ın "buyrun motora bakın" diyeceğini düşünüyorum.

valla motora bakında bi adamın temizliğe ne kadar onem vermedigini gorun...

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oy oy dıorum konu nerlere gelmiş bbende dıorumnıe bukadar az cvp gelıodu konuya böle bişiler beklıodum açıkçası..
    nerden başlıyım
    diğer 206gti lardan kullandığım vs ortalama 4 boy daha ii gidıo 2 farklı 206 ile denedim ok..stockken..
    rc den 80 kg hafif rc de 17 var vites oranları aynı 1 cok az uzun rc nin.. birkişi fazla ayrıca videokınden 2.5 boyu çıkartabilsirsiniz sonuç herturlu 2 3 boy gene

erolla denerken sadece egsoz vardı ona rağmen 110 a jadar berAber gittik erolda doğrular bunu..
    çip arabayı uçurdu tek kelime ile 206 gti kullalnanlar bilir bunu
    potansiyel var yanii.. ayrıca sadece yuksek devirde güç veren yarış programını yukledik ..kesintisiz devirlenmeye basladı araba..
    denemeden öncede rc yi gececeğimi bilıodum az çok arabanın gidişinden rc nın nasıl gittiği duyumlarından ama bu kadar fark beklemezdim açıkçası 1 kişi fazlaya rağmen

soradan eklenen modlar çok fazla etkılıo uzerinde fabrıka cıkısı gelen bi araca göre görkem arkadasımızn da dediği gibi...

ayrıca erol senle ilk denemizde çip olsaydı fark olurdu
    gunay fark yemıo ikinizin arasındada fark ver bence

bi kere her araba çok farklı gidio bunu anlayın yeter
    racing çip ayrıca 5 boy kadar farketti 60 170aralığında
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca erolun arabanın çok ii gittiğini dusunmustum dier vtecler o kadar gitmez dioduk başka vti ile deneme sonucu bunları söluodum dier vtecleride görunce anlamış oldum bu vti lar gidıo

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsini alt alta toplayınca çok mantıklı oluyor 206 nın yürümesi....ayrıca şaka ve takılmalar bir tarafa pilotajda süpper.....vtec açık mevzusuna gelince....bence oda yapılacak denemeler listesine girmeli....ben merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkur ederim abi..
    açıkda deneriz sorun değil vti ın beni tek gececeği yer 200 205km den sora hafif hafif. bunuda gördum zaten...

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsini alt alta toplayınca çok mantıklı oluyor 206 nın yürümesi....ayrıca şaka ve takılmalar bir tarafa pilotajda süpper.....vtec açık mevzusuna gelince....bence oda yapılacak denemeler listesine girmeli....ben merak ettim
    Biz öyle bir deneme yapiciz zaten Özdincim.

Arabanın diğer araçlardan stock iken bile daha iyi gidiyor olması daha önce açtığım rodaj nasıl yapılır konusunu aklına getiriyor insanın. Serkan aracın ilk sahibi sen misin? Sen isen rodajını nasıl yaptın? (O konu başlığında hard break-in olduğu taktirde diğerlerinden %5-10 daha iyi güce sahip olacağı yazılıyordu)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)