Maaşallah :)
Burası Transporter Drift Action un yapıldığı yer mi yine :)
Printable View
Maaşallah :)
Burası Transporter Drift Action un yapıldığı yer mi yine :)
bence hıc guzl degıl eglencesız bı zevk alamadım ızlerken
keske taksıye patlasaydı benım ıcın daha eglencelı olurdu..
süper beea
açıkcası benim de hiç hoşuma gitmedi, insanlara yanlış örnek olacak bi davranış. diğer insanların hayatını tehlikeye sokmuşsunuz. bu tip şeylerin trafiğe kapalı alanda yapılmasını öneririm hiç değilse trafik akışının olmadıgı saatlerde yapın.
ahmet abinin butun driftleri toplayalım burda bence:D +1907
çok başarılısın ahmet abi bu konuda ya...
hehe gençler yeti$iyoo :) dün gece bende antremana çıkmı$tım az biraz ..
Bu arada i$in garip yanı siz böyle giderken insanların hiç bir tepki vermemesi. Uzaktan korkunç görünüyor ama bugüne kadar yolda bu $ekilde giderken hiç kimse olağan dı$ı bir$ey varmı$ gibi tepki vermedi. Uzun zamandır gözlemlediğim $ey bu ..
evet trafiğin az olduğu saat ve mekanlarda yapmak gerekirdi güvenlik açısından, biz gece tatlı uykumuzu bölüp gece 3lerde yanlamaya çıkıoz, enayimiyiz :D :D
ama bravo güzel gitmiş..
arkadaslar çok tesekkurler canlarımsınız :D
güzel olmşta taksicinin gece gece tadı kaçıcakmış az kalsın :)
bakın arkadaslar bız bunlara alıstık bıze cok olagan gelıo o sızın taksıye patlıomus dedıgınızle alakası yok tanıyan arkadaslarda ıyı bılır varsa denemek gormek ısteyen ırtıbata gecsın bı gece gelsın gorsun
ben sana niye pist imkanı sunıyım ne kadar saçma bi cümle, pist imkanı olmadığı için bu şekilde yapıyoruz diyebilirsin.
ben mümkünse trafiğe kapalı alanlarda yapın dedim hiç değilse trafiğin olmadıgı saatlerde yapın dedim, önce düzgün oku ondan sonra cevap ver.