helal sanaya kardeşim akıllı konuşmuşsun tebrikler..
Printable View
arkadaslar yorumlar içi tekrar tesekkurler....
Haklısınız yersiz tabi 2 tane zevk icin gazlayan arkadas yuzunden be n o iki cocugu bicmis olsaydım kim zarar gorecekti merak ediorum...
Aaraba accent tam bir drift makinası
Yollar isfalt on numara pist
Surucu zaten su goturmes
Yaptıgınızda muhtemelen initial-d den sahneler...
Hayati film karesinde yasamakta güzel...
"hata yapanlar cezasını çekerler biz burda bir grubuz farklı düşüncelerimiz olabilir bizim tedbirlerimiz kimine göre az veya fazla olabilir kaza yapmıcaz diye bişey yok ama emin olunki bodoff arkadaşımızın dediği gibi hatalar bizim için söz konusu değil biz hta bile yapsak kendimize yazık olur"
Konunun neden kapandıgını anlamakta güclük cekmiorum ardından ahmeti tebrik edenleri de anliorum kızanlarıda...
Dilediginizi yapın ancak marifet deil benim icin yaptıgınız ... Sizin hayatinizda umrumda degil kendimin kide ama sizin anlık zevkiniz icin düsüncesiz davranısınız baskalarına zarar veriyorsa ve hala kalkıpta biz sole yaptık bisey olmadi, kendimize varsa zararimiz kime ne , ben hep yapiorum bunları daha patlamadım kralım alayına kapak diye yürüyorsanız adımlarınız bıle tehlıke ..
Kimseye ögüt vermiyorum Tepkimi gosteriorum.. Ögüt vermek icin yasa da bakmıorum dınlemek icinde .. Ben yasadım isteyen yassasın ama yasatmasın .. Basit ve yüzeysel gören arkadaslara zaten laf anlatmıorum anlamayacaklar..
Ben aldığımız tedbirlerden bahsediyorum yaptığımız hataların çok büyük olduğunu bende biliyorum fakat emin olunki insan hayatında bazı şeyleri frenliyemiyor nasıl maç, içki, esrar, kumar, hastalıkları insan hayatında söz konusu ise araba ve gazlamakta böle bir hastalık diye düşünüyorum ben eşimle bu yüzden çok kavga ettim ve bu hastalığımdan kurtulamadım yapabildiğim tek şey olabildiğince kendimi frenlemek ve tedbirini almaya çalışıp dua etmektir yanlış anlaşıldım ise başta senden olmak üzere herkezden özür dilerim bu forumu arkadaşımız sanırım herkez birbirine destek ve yardımcı olsun diye kurmuş tekrardan özür dileyerek kazasız belasız uzun ve hayırlı bir yaşam diliyorum...
Ahmet'i tanısanız sizden daha duyarlı olduğunu kendiniz düşünürsünüz ....
Bu yazdığınız yazılar bile onu bence baya bi üzmüştür ...
Fikirlerinize saygılıyım ama olmamış işleri oldurmanın ; çarpmamış arabaları çarpıştırmanın ; ölemiş insanları öldürmenin vede bunu burda videosunu izlediğiniz bi insanın üzerine yıkmanız bence ne adil nede mantıklı oluyor ben konunun Ahmetide bu yazıları okuyanlarıda üzmeden kapanmasını istiyorum kendi adıma ...
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
mükemmel harbi helal olsun
biraz sakin olsak arkadaşlar tamam bi kısım beyeniyor tamam bu karşı olan arkadaşlarda beyeniyor ama önlem alınması lazımdı diyor bunu bukadat büyütmeyelim herkez burda birilerinin iyiliğini düşünüyor biraz daha sakin olalım kendiniz bilmez davranışlar hepimizi üzer kim bir insanı öldürmek isterki Ahmet dünya üzerinde görüp görebiliceğin ender insanlardandır ondan dolayı hepimizdendaha çok duyarlidir okey sakin olalım birazzz kimse kimseye ahkam kesmesin bi kesim dikkat diyor bi kesim bence yanlış diyor b i kesimde evet güzel görüntüler diyor dünya böyle yürüyor herkes aynı kanıda olsaydı ozaman manasız biyer olurdu burası :) ondan dolayı lütfen sakin fikirlere saygı gösterelim :)
konuyu kapamak istemiyorum açıkcası ondan dolayı sewiyeli kavga çıkarmadan tartışırsak çok sewinicem :)
valla o, süper olmuş harika tebrikler gibi ifadeleri kullanıp yapılanı destekleyen arkadaşlara soruyorum, o taksinin içinde ailenizden biri olsaydı aynı tepkiyi verirmiydiniz acaba, eğer veriyorsanız zaten bende sizi tebrik ederim...
geçti gitti diyen mantığa da şunu söylemek gerekir, hadi bu geçti gitti de bir sonrakinde neler olacağını kimse kestiremez en azından onun için konuşmak gerekir bu konuyu...
aynı tepkiyi verirdim, tek bir video ile tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapılması kötü sadece, birde sonuçta buradaki kimse her zaman normal gittiğini söylemesin herkesin nevrinin döndüğü anlar olur ama emin olun o anlardan çok daha güvenli ordaki video (o anlara kıyasla söylüyorum yanlış anlaşılmasın) yani makas atarken otobanda gazlarken kı hızlarla olabilecek bir çapışmayla o videoda olacak çarpışmanın alakası yok, çok yüksek bir sürat yok anlatmak istediğim bu gidilen hız belli, yapılan yanlıştır ama bu derece insan öldürtüm neredeyse hesabını sorduracak kadar büyük değil bence.
gercekten guzel tebrik ederim :)
Ya bugra CP günlerinden beri bilirim seni ben burada ahmete yuklenmıyorum . anlasılması mı zor bunu anlamadım. Ben daha evvel boyle bir olay yasadım ve hatasız oldugum yagmurlu dıye 70 le seyredip aramda 2 araba mesafe koyarak ilerledigim bır gecede 2 gazcı yuzunden kendım takladan dondum kaldırımdakılerı soylemek bıle ıstemıorum .. dogaldır aklı selim de var kamısa su yeni yürüyenide var ve ooooooooooooooooo harikaaa bendee yanlarım ne olmus mantıgında kileri goruyorum uyarmıyorum kımseyı ama sonucu uzucu oluor bilinsin.. Sadece kic cevirmek is degil onu toparlamayıda bılmek lazım
Sadece hayatı sinema karesi gibi görmesin elli iki kez direksiyon tutmuslar bunu belirtiyorum Ooooooo harika nasıl bır yorumsa benım yazdıgımda bır yorum olmus kalmıs kımse demıorum olabilirdi netekim ben o gece gercekten sanslıydım .. Herkesin papazi pilav yemez...
Tek taraflı görmek istemeyince mi suclu oluyoruz anlamıyorum ...
Tebrik edene hürmet gösteripte olumsuz elestirene de sılah dogrultmak mantıklı degil..
Araba kullanan herkes arasıra gazlar.. Kimse efendi efendi giderken yada yaya gecinden gecerken durupta yayaya yol verdigi videoyu yayınlamaz. Ama yapıoruz ne kadar gazlıyorsakta bi okadar kurallara uyuyoruz..
Ahmet'e gelince tanımıyorum kendısını adını kullandım ılk mesajımda genelleme yapmamısım kendısınden ozur dılıorum o kullandıgım son cumlede ki gebert lafı asla ahmete yonelık degıldır kımse gereksız tartısma yaratmasın ... Kimse hakkında atıp tutmam bende zamanında yaptım. Ahmetin videosunda o taksicinin tavrını agızından cıkanları herkes tahmın edıodur.. Orrnek olmus beelirttim..
Alınan tedbirlere, falan filan, bisey olmusun bi yerin davası , devam eder gider... Bu bu tur olaylara tepkidir bence yerli minibus drift yapmıs zerre umrumda dııl ahmetın transporter videosunuda izledim gayet basarılıydı drıft konusunda ama onlem varmıs yok soyleymıs trafıge saygıymıs baana anlatılanlar bos gelıyor kimseye ehlıyet alırken drıft yapabiliormusun power/out slide yapmassan direksiyon sınavından gecırtmem denmemıstır cunku trafık ıcerısınde kı bır olay degıl bu ....
Yinede ahmet icin ilk mesajımda son cumleye adını kullandıgıma uzuldum konu bı ara kapalıydı yazamadım sımdı iletiorum lafım muhattabınadir.
Eyvallah ben itham olarak algıladığımdan bozuldum yazına yanlış anlamışım ozamn ... Fikirlerini sölemekte tabiki özgürsün hepimizde ne haltlar yedik zamanında halen bazen neler yapıyoruz ***** ben yazılarında Ahmete yüklendiğini düşündüğümden karşılık verdim olayı yanlış anladık demekki :D
bende bu ıkadar salakça konusan genclıge soruyorum madem bu kadar duyarlısınız neden hepınızde modıfıye merakı yada modıfıyelı araclar var yada bole bı bı sıtede sızın ne ısınız var MANTIKSIZSINIZ SIZ kapatın bu geyıgı artık sıkıldık rahatsızlık vgerıo sızın sacma yorumlarınız kendımı tuttum tuttum ama patladım yeter gırmeyın kendınızede 4 kapılı bı aıle arabası alın tamammı
bak sen cok bılmıs bılmıs konusıosun tamam mı ama bence senın bır bılgın yok arkadasım sen kımı yada hakkında konustugun adamı ne kadar tanıosun kı bole konusıosun senın hakkında yorum yaptıgın adam 5 vakıt namazında ınsan hakkına senden en az onbın kere daha cok dusunıodur zaten resmınden bellı hayata ne kadar saygı duydugun sen kandına bı cekı duzen ver once sora konus ınsanlara yorum yap kotule ,soz konusu kaza ıse bu gun benım ustume kayıf olsun dıe etılerde ıkı salak en az 100 km hızla ustume gelıodu benım serıdımden durdum son anda kurtardı o salakta kaldırıma cıkıodu ama adam yanlamıodu keyfıne ustume surdu bumu daha tehlıkelı yoksa bılınclı yapılan yanlamamı sen sole