Burası sedayla sabah sabah programı değil beyler bu işi sevmeyenler bizi sevmeyenlerdir çünkü biz buyuz bizi sevmeyenler bizi eleştirmesinler millete saygı farklı durum hesap vermek farklı bir durum herkez işine baksın insanların keyfini kaçırmasınlar....
-Emre sizi diye genelleme yapmassan memnun olurum ...
-Eleştirme konusuna gelince herkes kavunlu dondurma sevmes sevmıyorum dıye elestirmeyelim mi ..
--saygıyı anladım da kim kime hesap verio ne hesabı anlayamadım. Sanırım Hesap sormaktan bahsedıosun okuyorsan eger mesajımı tek düze degilse gordugunu degıl okudugunu anlıyorsan ne demek istendiginide anlarsın ...
- Tamamfurkan_turkgenc Nickli Üyeden Alıntı
-tamam
-Tamam...
--- ---- ---- ---- ----- ---- ---- ---- ---- --- --- ---
Simdi düzeltiyorum Saygıdan bahsedıpte terbiyesizlik yapan mesajında terbiyenin sınırını asan ukalalık yapan kim acaba..
Tartısıcaksak efendı efendı tartısalım telegol tarzında degıl...
Techturkeyi tavsiye ettiklerinde gayet nizami bir site olarak anlattılar bu yuzden buradayım modifiye yapmamla gazlamam belli insanlara gore aynı sayılsada bılgıyı paylasmak ıcın buradayım.. Bilmedigimi savunan arkadaslar da kalkıp sen onu tanımıosun hakkında atıp tutma dıyen sahsıyetler sen bişey bilmiosun tamam mı solesin bolesin diye atıp tuttugunda ne yapıo merak ediyorum.
Daha evvel uye olanlar bilir garageturbo.net vardi turkıyede ılk defa gercekten elit bir bilgi ve tecrube birikimi olan bir kac arkadasın kurdugu bır sıte vardı hala o tadı ozluorum..
Simdi arabasına 2 tane spoiler takım alıp taktıran maslak sanayıde haftada bır arabasını dyno ya sokan ooo kankaa 2 hp faslam var bu hafta diyip muhabbbetı araba ve kadın arasında tıkanan arkadaslar mı bana bisey bilmedigimi soyluor garip...
1 susup iki dinliorum aynen devam...
güzel video guzel drift
ahmeti gönulden tebrik ediyorum..öneki videoalrınıda izledim cok guzel dreksiiyonu var allah kazadan beladan saklasın...
yıkıcı yorum yapan arkadaşlarında yopumlarına ve düşüncelerine saygi duyuyorum sonuna kadar...ama bizler modifiyeyi,araclari seviyorsak eger bu forum gibi topluluklarda bulunuyorsak bizimde içimizde illaki 1 seyler wardir illaki makas atmiş yanlamişş yada bunlari yapmayı denemişizdir o yuzden ahmet arkadaşimiza bukadar yüklenmemiz manasız gibi geliyor bana
bütün arakadarşalara sevgi ve saygılarımı iletiyorum...
valla tebrıkler çok guzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)