maşallah tüm araçlara. bizi ayıklamışsınız abı videodan :p
Printable View
maşallah tüm araçlara. bizi ayıklamışsınız abı videodan :p
maşallah araclara cekimlerde super.
masavette ile turbo vtec denemişmi benmi göremedim_?
Çok güzel bi gece ve unutulmaz bi video olmuş:icon_tup:
gavur izmirin videosuda gavur yahuu :D
maşallah
izlemesi çok keyifli video olmuş
Masallah tüm otomobillere ;)
Cok güzel bir video olmus :)
maşallah allah nazarlardan korusun çok süper.. bir yerde ateş atıyor corvette yansıyor parlaması.. çok başarılı keyifle izledim..:icon_tup:
maşallah hocam:)
bi solukta izledim valla çok güzel bi video..
tüm arabalara maşallah..
o aralara dalan gri araba ne acaba tam göremedim o nası bi gidiş öle:D
abı elınıze saglık gercekten yabancı wıdeo ızler gıbıydım..butun araclara masallh ama cıvıc ayrı yaaa..:)vettelerden de cekım olsaydı keske car'ın alewlerınıde gorseydık..:D
saygılar
maşallah cok güzel vtec 8.5 felanmı 100-200
mütthiş bi gece müthiş araçlar, müthiş bi vette :D... herkezin emeğine sağlık ;)...
mutluay abi videoyu beklettiğine değmiş mükkemmel ötesi :icon_tup:
çok güzel bir gece olmuş araçlara maşallah. tr de bu videoları görmek güzel :)
honda da işin içine turbo girince dünyası değişiyo :D
yaa çok meükemmel olmuş büyün çekimler herşey civic çok başarılı harika cidden
masallah masallah cok guzel yurumus cıvıc
Masallah.
B16 Turbo cok saglikli yuruo.
teşekkürler arkadaşlar....masvette ile civic deneyebilecek gibi bir orantı yok...gördük masvette bence bir araba olmaktan çok uzak birşey....uygun kelime bulamıyorum...bir kaç sahnede var...masvettenin gücünü anlamak için videonun sesini biraz açmanız yeterli....tek kelimeyle olağanüstü bir şey başarılmış...maşallah diyorum.....evet vettelerdende çekim yapsaymışız mükemmel olacakmış.......o telaşta hiç aklıma gelmedi ne yalan söyliyeyim...ama bir dahakine kesin aklımda...bu arada mutluayın net bağlantısında bir problem oluştuğu için ben cevap vermeye çalışıcam kusuruma bakmayın....herkeze teşekkürler.....
Abiler ellerinize sağlık çok güzel edit çok güzel araçlar çok güzel setuplar ve herşey bi yana güzel insanlar var videoda.
Ellerinize sağlık nazar değmesin.
ohoooo maşallah çoşmuşsunuz gene.. Süper olmuş kazasız belasız dertsiz tasasız...