|
|
#1 | |||
![]() |
Kocaman maşallah araçlarımıza.. çok zevkli denemeler oldu.. BMW ci kardeşime teşekür ediyorum.
İYİ SEYİRLER.. güzel yorumlarınız şmdiden teşekürler... ilk deneme 2.vites 50 de basılmıştır.. ikinci deneme 2.vites 60 ta basılmıştır.. BMW E30 325 i: 2 kişi SAXO VTS : tek kişi ilk deneme araç içi video ikinci deneme araç içi video ilk deneme üst geçit ten video ikinci deneme üst geçit ten video __________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı Son Düzenleyen onursoytam; 12-01-2010 12:49. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Maşallah her 2 aracada
edit: Bu arda bmw ci sanki 2 den 3 e geçişte sıkıntısımı var vites geçişlerinde fena uzuyorsun Son Düzenleyen -ER-; 10-01-2010 03:09. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
demiştim ben
maşallah onurcum maşallah yalnız bmw nin baskısında sorunmu var kaçırıyormu banamı öyle geldi
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
__________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Saxo çok güzel gidiyor maşallah...
3.28is, 3.18si?... 3.28is diye bir BMW yok ? Anlamadım orasını? 3.18is e m50 mi swap lanmış ne olmuş ?
__________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
biraz kesiciye sokuyor arabayı ondan kaynaklanıyordur kanka
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
valla sokmasada sen yürüyorsun kanka maşallah tekrardan
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
edit. 328 is olarak değiştirilmiş ... __________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı Son Düzenleyen onursoytam; 10-01-2010 03:30. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
sağolasın kardeşim
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
__________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
bmw debriyaj cort, pilotaj kasap style çok aradınmı onur
![]() onur 35alp ile ne zaman deniyorsunuz ? |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
şafak emin misin arkadaşım... bence idda etme..
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
inşallah önümüzdeki hafta içinde denicez
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
şafak tam olarak bende bilmiyorum ama sahibi 328 is olarak yeni motor takılmış dedi.bide motor a baktığım da kırmızı mavili blok ve yangeç bacaklarına benzer manifold gördüm
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
ARaç e30 3.25i (2.8) yani ![]() 28i modeli e36 dan var çünkü onlar 24v m52 motor... O makina baya kuvvetlidir ( 197HP 280Nm ) sonucun böyle olması şaşırtırdı. Üst devirleri de videodaki araçtan daha canlıdır. O sebeple sordum. Sağolasın. __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: M 3
|
bmw i kullanan arkadaş kesiciye girmese daha güzel olucakmış ama genede sonuç çok da değişmicekmiş
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: JDM euro cıvıc
|
arkadaslar yorumları okudum aracımın baskısı suan bıtık durumda 2 ve3 te acayıp kacırmalar var aracta 3.28i modelı ve lastıklaerımde bıtık durumda kesıcıye gırme sebebımse devır saatımde duzensız oldugu ıcın bız suan sadece oylesıne bır deneme yaptık aracımn eksıklerını gordum sımdı hepsını yapıp bırdaha denıcez onur kardesımle herkese tesekkurler...
__________________________________ [SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
Son Düzenleyen seyfi 07; 10-01-2010 07:29. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
__________________________________ [SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:22 ::::

maşallah onurcum maşallah yalnız bmw nin baskısında sorunmu var kaçırıyormu banamı öyle geldi