Bmw nin devir sati çalışmıyor sanırım sürekli kesicide arkadaş.
Printable View
Bmw nin devir sati çalışmıyor sanırım sürekli kesicide arkadaş.
tebrigler kardesim
saxo guzel yurumus ama e30un eksigi oldugu her halinden belli eksikler giderilip tekrar bakilmali cogu kisinin bildigi gibi bu guclerde bahsedilen e30un hakki bu degil
onur hoşunamı gidiyo konu başlığında 328is yazması :) araba orj 320 stroker yapmıslar 325 olmuş dedik sahibide doğru budur dedi daha niye öyle duruyo onu anlamadım her giren bmw ci konuyu okumadan ters ters yazı yazar sonra üzülürsün bak nazmi yazmış bile daha gerisi gelir. düzeltin başlığı
e30 325i & saxo vts roling dersin ;)
o arabanın orjinali 320i dir istersen 320 de yazdırabilirsin.
2 yakısıklıyada masallah...
bmw gercekten cok farklı bi zevk...
seyfi su devir saatini yaptır bi ara 85 ford 2 ileri bi geri kafasına göre takılıo...
wideoda cok daha belli oluo bu kadar kesicidede gidilmezki...
her 2 arabayada masallah....biraz beni bekleyin Vts den sansım olmadı ama yeni projelerle dönücem size...
devir saatin çalışmıyo neye yarışıyon olum yaptır öyle dene lastik yok balata bitik arabayı yaptır öyle dene bahanesi olmasın sen deneyemiyosan ben deneyim olmadı
bu arada şu vti nin resminide ordan kaldır volkan koysun o resmi
bide şimdi gördüm ben e30 2kişi saxo 1 kişiymiş 2ye2 deneyin işlerini hallettikten sonra e30 un daha sağlıklı deneme olur araçlarınızın güçlerini görmüş olrsunuz.
araçların yürümesi bir yana çekimler çok güzel çekeninde eline sağlık net olarak anlaşılıyo iki aracada maşşallah güzel yürümüşler