aynen öyle arkadasım..maksat araçları denemek..geçmek gecilmek önemli değil...
denemeler yapa yapa herkes aracının nasıl gittiğini anlasın yeter...
Printable View
Şİmdi atar giderlimi knşmak lazım burda benim ss le veya başka rs le denemem yok utku ile denemiştik 7 boy geçmişti aradan 2 ay geçti düzelttim aracı yine önümde ama 7 boy kdr deil 1 boy önümde ss'le deneriz sorun deil ama bi geçince ss stock oluo ss geçin stock araba geçti oluo ;) bu işleri bırakın bence;)
o sensör olayını bi anla çıkar sensörü çalışıosa bide takıp dene bak bakalm fark varmı yokmu =) anlamadığın için anlatıorz bizde bozuk arabayı geçmek kolay şuan verimli gidiyoruz deneriz problem yok
rs ci lere maşallah
bu zaman kadar iyi giden benim gördüğüm rs lerden biri utkunu kimse yanış veya kötü niyet çıkarmasın ben görüdğümü söylüyorum
gencler en guzeli bir daha musait zaman da U - UR - SS biraraya gelir denersiniz, 02 sensoru isi dogrudur sadece RS de degil her arac da gidisi oldukca etkiler.
+100000 katılıorum çıkar deneriz en güzeli
Bana oksijen sensörü demeyin tüylerim hala diken diken oluyor :) RS te yaptığı etkiyi siz düşünün artık :)
İddialaşmaya tuhaf yorumlara gerek yok. Utkunun RS' in nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyoruz. Efendi olup kendi aranızda dener görürsünüz. İsteyen videosunu da yayınlar. Biz Utkuyla her denememizi video yapıp buraya atsaydık sanırım Videolar bölümünde sadece RS videoları olurdu.
=)=) doru diosn abi :) oksijenden dolayı benim başımda çok yandı utku ile azmı tartıştık onun yüzünden hehe =)
alican videoyu şimdi yine izledim..zaten kendi çektiğim video...doğruları konusuyorum okan arkadan gelip bariz geçti seni istersen koyalım videoyu herkes görsün..yalan konusmaya gerek yok zaten..videoda hersey ortada
şimdi yanlış anlamadıysam bu o2 sensörü 8 boy farkediyormuş ataşehir gecesi bozuk olan sensörden sonra şuan sağlamken o sensörün u rs in SS e 8 boy ve UR ninde 7 boy atacağınımı iddia ediosunuz benmi yanlış anladım ? :) çünkü U ile UR arasında 1 boy oynuyormuş
kardeşim forumda roll deil gelin deneyelim 200 mü 230 mu kaça kdrsa ;) çağırdım ben gelseydiniz dün görürdün bariz geçiomu geçiliomu burdan yorum yapmıorm siz beni knşmusunusz bende yazdım burda ... deneriz görürürz gelipte geçöince stock die knşmucaksınız ama o bahaneleri geçin ;) dediğim gibi geçince chipliyi geçtik geçilince stoğuz bişi yok filtre var;) öle dicekseniz ztn denemeyin çakallığa gerek yok ....
kardeşim bak 3 er kişi egsoz kapalı eve dönüorm ve 3 korna sıkmadık ;) bunun videosunu koy benim için sorun deil ;) gelin hava güzel olunca video yapalım o zaman onuda koyum isteyen üstüne yorum yapsın benim için sorun deil burda knşmakla olmuo gelin diorm
istediğiniz ustaya götürürüz ss rs i...filtre egzostan baska bişi varsa eğer o zaman istediğinizi söylersiniz...neyse burda birbirimizi kırmaya gerek yok...hepimiz otomobil tutkunuyuz..her zaman denersiniz araçlarınızı...alican dediğin gibi yakında okanla geliriz denersin sende utkuda o zaman daha net konusabiliriz...
kıvanç sağ koltuğa oturup herkesin videosunu çekip boş anına gelip yayınlarım die laf salma ortaya gelin hava güzel olunca adam gibi çekelim istediğin yere koy ;) deposunada yaparım fark yapmaz burda böle stoğuz vs. geçtik ettik video var demekle olmuo yeterince knştnz ben soradan okudum utkunun arabayı dün gördüm okanın arabayada bindim utku okanı bariz geçer açık açık sizin çektiğiniz videolar sorunlu araçlar gitmediği halde her dk elinizde video bu kdr çakallık yapmayn ;) net olun gelin deneyelim sizde bizde çekeriz sorun deil ;)
o 8 boy muabbetini ben açmadım bilmiorm ama net 4 boy farkettiği kesin BUrda anlayan bilen abiler var sorun o2 yi sölesinler Bora abi sölersin oda benden iyi biliodr ben 2 tane taktığımı hatırlıorm ard arda günde çalışmıodu ;) şimdi bakımlarını yapıcam yapıyım deneyelim ;)
neyse uzatmanın manası yok havalar düzelsin deneriz ;)
8 boy diyen zaten bora abi şimdide 4 e mi düştü ?
tmm dostum dediğin gibi yakında gündüz geliriz daha güzel denemeler yaparsınız sonuçları görürüz..benim kimseyi tuttuğum falan yok zaten..ben çektiğim videoya yorum yaptım sadece...ben ss rs hepinizi gecer falan demedim dememde zaten..gelince denersiniz gecen gecer herkes görür...
çektiğin videoya istinaden diorm bende bende 3 korna basıp boş anını çekerim sorunlu anını veya başka bişi tam adam gibi aracınızla bizim farkımızı görmek istiosanız gelin deneyelim Video yapalım afiş edelim ;)
masallah guzel denemeler olmus
gıvantc zaten dıyemessın ss rs herkezı gecıyo ss rs guzel araba geldı mısafırımız oldu ama ur rs le denerken dalga konusuydu gelırsın denerız sen yıne vıdeo cekersın bakarız ney neymıs goruruz oyle yurumeyen mantar rslerle karıstırma kocum ok burda soz konusu olan araclar neyse gelır denersınız sonucları yayınlarız hıccc fark etmez
hanı burdakı amacın ne bılmıyorum gıtvancıt :) geldık oturduk gorustuk gzl muhabbet oldu ama bırbırımıze bılenmedık heee rslerde ss le ur kapısıcaksa bız UR u tamamlarız eksıklerını denerız ortaya cıkar neyın ne mal oldugu kadeesss ok hanı burda yaptıgın cok sacma aklında bulunsun kımse kımsenın aracına *** atmıo atamazzzzda
bir de ben el atayım şu sensöre, neme lazım havadan geliverir beygirler
havadan beygir gelmezde krdşm ;) çalışmıosa yap farkı görürsün rs'te baya etkisi varki her araçta var yalan yere knşmuorz ztn
arabalar cokk iii yurumuss okan kardesm maşşallahha ıı surusler dilerim :)
İlk iki korna yavaş 3.kornayı hızlıca basmak bu işin raconumudur;)
Ben SS ile denedim short ram vardı kavacık donusu idi coldair e geceyim birde bujileri degisecem sadece cai li halimle tum RS ler ile denerim..
Dipnot yanıma copillot goki yi isterim:heyoo:
Kardeş senin sorunun kimle? Okan hariç tüm RS sahipleri ile mi? Benimle mi? Alicanla mı?
Oksijen (lambda) sensörü nedir. Ne iş yapar. Bence aç bunları araştır, oku, kendine katkın olsun. Foruma girip 3 boy şurdan 2 boy burdan toplaması ne sana ne bize bişey katmaz.
Dün gece gelseniz görürdü kim neyle yürüyor.
Her zaman olduğu gibi şimdi de araç sahipleri hariç birsürü kişi yorum yapar olmuş. Bırakın araç sahipleri konuşsun...
dün akşam şekerpınarın kabul günüydü...
en son 45 araç saymıştık :):)