bizdede videolr vr ykında eklenır
Printable View
bizdede videolr vr ykında eklenır
Gelse miydim dedim bi an :) Maşallah araçlara.. Akın'ın doğum gününü kutlardık gelmiş geçmiş :D
Yekta ben gelmeyince bt ayrı bir gidio lan nası oluo? Muştuluk var bende.. Nazar değmesin inşallaaah :D
maşaallah bütün araçlara,videolar da çok güzel.
ma_allah araçlara çok güzel demeler olmu_
Göremediğim denemeler olmuştu....
Paylaşan arkadaşa teşekkürler...
Dün gece güzeldi...
maşallah.biz iyiki otobana gitmemişiz ya
hee tır muhabbeti sondaymış bende diom tırcı olayı ne :)olm göki kamerayı kapatmamışmıydın lan o arada :)
hepsine maşallah yektaya ayrıca maşallah :) bana mini yi sevdiren insan oldu videolarıyla :)
masallah guzel denemeler olmus yaa bu arada kımın basına kese kagıdı koydunuz onu anlamıs deyılım :D
araçların hepsine masallah vala GC8 ve Yektanın MCS fenalardaymıs :D
Araçlara maşallah Bende Mini mi sattım okadar miniyi bir arada görünce özledim valla arabamı sayenizde tekrar mini alasım geldi :) maşalalh araçlara
Aslında mini meeting vardı ufaktan :) sonra diğer grupla yollar kesişti..
yekta seninde görkem gibi g.tün kalkmasın sonra gider turbo s2k lar ile falan denersin hahhaha:D
kese kağıdı mevzusu şöyle ataşehir mc'deyiz 10 kişilk bi grubuz
akın dediki bana gööki şuna bak diye ben nere nerde derken karşı masada mini etekli bacaklar o biçim ama surat cenaze:D orda biraz hayvanlıklar yaptık sonra kese kağıdı mevzusu oldu orda bende gidip kasadan kese kagıdı alıp hatuna vericektim ama çıngar çıkartır diye büzük yemedi :D