tum araclara maasallah ama 106 bence de daha iyi gitmeliydi..focusun gidisi ciddi guzel bi focusla deneyesim geldi :)
Printable View
tum araclara maasallah ama 106 bence de daha iyi gitmeliydi..focusun gidisi ciddi guzel bi focusla deneyesim geldi :)
tum araçlara maşşallah focusta güzel yürüyor ama 106 yada laf söleyip kimseyi KIRMAK ÜZMEK istemiyorum ama yok yani böle olmamalı ben bundan bi ay önce trendin biriyle ışıkta denk gelmiştim ışıkta bendne önce kalkmasına rağmen yakalayıp 3 vitesin sonuna doğru nerdeyse araya 1.5 - 2 araba soktuğumu biliyorum arabamda chip ve filtreden başka bişi yok yani.. neyse tekrardan tüm araçlara maşşallah
bizimde kesinleikle 106 ları ayırıp gitme giib bi derdimiz yok o an o 106 wardı onla denedik...ama kurcalamak derken konu amacını aşıyo...yorumlar tabiki mantıklı ama böyle irdeliyici laflara gerek yok..106 lara lafımız yok..
[QUOTE=KV106;1101958]tum araçlara maşşallah focusta güzel yürüyor ama 106 yada laf söleyip kimseyi KIRMAK ÜZMEK istemiyorum ama yok yani böle olmamalı ben bundan bi ay önce trendin biriyle ışıkta denk gelmiştim ışıkta bendne önce kalkmasına rağmen yakalayıp 3 vitesin sonuna doğru nerdeyse araya 1.5 - 2 araba soktuğumu biliyorum arabamda chip ve filtreden başka bişi yok yani.. neyse tekrardan tüm araçlara maşşallah[/QUOTE AMA şu bi gerçek trend war trend war 106 war 106 war...bizimki AT trend:icon_tup:
kardeşim...walla aslında mütavazilik değil olması gereken bu....hiç biri sen ben gibi değil:):):)
Bugün geliyorum karşıya akşam dönerken Melih'i yada Burak'ı ararım eğer sende müsait olursan bende olursam deneriz bu akşam ;) :icon_tup: Aracını izledim ki hatırlarsın ataşehir'e Burak'la geldiğin akşam filtrenin borusunu aktarırken yanında muhabbet ediyorduk o akşam izledim aracını cidden güzel yürürü var diğer trendler gibi yürümüyor maşallah :) Güzel deneme olur ayrılmaz araçlar birbirinden
sağolasın tşkrlr..inan bende denemk isterdim ama hawa şartlarına bi baksana......elwerişli değil...başka sefere inşallah ben ulaşırım sana...
ya focus fazla ıyı ya 106 kotu
sanırım puglar yaslandıkca ıyılerı ve kotulerı dıye ayrılmaya baslıyor