valla Kerem ustad neyi nasıl yapacağını çok iyi biliyor + simetri olayına katılıyorum.
Printable View
valla Kerem ustad neyi nasıl yapacağını çok iyi biliyor + simetri olayına katılıyorum.
güsel olmuş maşşallah.
makineye de maşşallah çok temiz duruyor :)
Yazdıktan sonra okumamışım hiç ya yorumları....
Bağımsız çalışıyor kontağı açtıktan sonra istediğin gibi yakabilirsin...
Video da yanıp sönme süresi şaşıyor... düzenli aralıklarla çakyor...
Herkesin yorumuna saygım var benim böyle hoşuma gitti yaptım...
Fiyat konusunda da otomobilleriniz bölümünde It's my 1.4is konusunda
modacar a ait linkler verdim bi zahmet bakarsanız...
Bir arkadaş sislere bağlat dedi de bunu deneyeceğim acaba ampülü yakacak mı :soru:
Denemem lazım...
Aslında 2 aydınlatma ünitesi ve 3 şekilde çakarı var.
Ben tek aydınlatmayı kullandığım için 2 devre yakabiliyorum...
Bence yeride uygun olmuş yabancı ülkelerde JDM tarzı yada herneyse bu şekilde hazırlanan HB lerde sis lambasını hep oraya taktıklarını gördüm .
Çok başarılı olmuş , düşünceli baba ;)
bence güzel olmuş başarılı
keşke herkes sizin gibi bilinçli kullansa... ((((sisli)))) havalarda arkada (((çocuk))) varsa faydalı olacağı kesin. geçenlerde eskişehir yolunda giderken bi araçta gördüm ve çok rahatsız olduk, zaten yerler ıslak ışık hem gözümü aldı hemde yerden yansıdı bidaha sıkıntı verdi... eminim gereksiz yere yakılan arka sis lambalarından coğumuz rahatsısız.. yarın birgün bu f1 led uygulaması kesin artıcaktır ve millet bunu saçma sapan amaçlarda kullanacaktır ne yazikki... kısacası bokunu çıkaracaklar.
Guzel olmuş iyi düşünmüşsünüz bende yağmurlu havalarda umrumda olmuyor acıyorum arka sisi.Birinin gelip patlatmasından iyidir.Sıkışık trafikte acmamak lazım tabi ***** goz alıyor.
http://user.streetfire.net/video/Civ...-Si_728596.htm
ben bu videodaki si gibi yapmak istiorm.bu linkiteki satilan ledlerin devreleri kullanilsa yapilabilrmi acaba?
Normal yansin istedigm zmn bu halde kullnaym nasi yapabilirz ?
kaç led var*
Güzel olmuş Kerem abi fikirlerine ve araçlarına hayranım:)
hem roll ıcın hem guvenlık ıcın cok guzel.bıde bunu 3. stop lambasına tak ole dene ben yaptım fena olmadı ama tabıı tartısmaya acık.
Ortalı koysaydınz daha estetik olurdu bence tabki ama yinede başarılı buldum tabiki hoş olmuş herkeste olmayan birşey sonuçta