500hplermi__?mz3 turbola denenirse zewkli bi deneme olur heralde..daha önce denendimi__?:)
Printable View
500hplermi__?mz3 turbola denenirse zewkli bi deneme olur heralde..daha önce denendimi__?:)
aynen mcoupe 500+ bir araç sonuçta ;) arka iter ve 3,2lt mpower
gelmeden ara :) araki bulasın :)
Levent abinin arabasi hakkaten guzel ve kaliteli bir araba, umarim kazasiz belasiz keyifle surer. Ayari agresif ama yaris ayarlari degil tabiki.
Mz3 u gormedim ama duydum. Ona kafa tutacagagini sanmam bu arabanin sonuc olarak hem hacim farki var, hem turbo yani biraz daha lazim onunla gidebilmek icin.
Su izmirde biri driftbox edinsede dbnler uzerinden konussak cok daha guzel olacak, hadi izmir kardeslerim bir driftbox edinin artik 13 usd lik iphone programlari olmaz:) erdem senden bekliyorum dbn isini;)
Fenaaaa.... Aygır gibi resmen böğrüo . Maaşallah.
maşallah...leventin arabası zaten iyiydi...ayardan sonra iyice kendine gelmiş gözüküyor...maşallah..iyi günlerde kullansın........
maasallah...
hahahah o bi gelsin ztn izmire :D özledim keratayı :D hemen bi mangal organizasyonu çevircem :D mustafa abi ztn her zmn hazır :D
bunda sizlerin ve tork garajın emekleri büyük gerçekten çok başarılı oldu levent abinin arabası tekrardan ellerinize sağlık.Bazı konularda benim fikirlerimi kesinleştiren bi örnek oldu levent abiin arabası diebilirim. ;)
Dediğin doğru abi artık bi driftbox lazım bu izmire racechrono vs. gibi saçma telefon programlarıyla ölçmekten sıkıldım bu işe sanrm benim bi el atmam lazım artık.Bi driftbox getirmek şart oldu izmire araçlar hızlanıyor *****.Driftbox konusunda bi el atın banada alayım şu cihazı :D edo her gün kitler artık beni :hihih: dbn leri kendi çıkartsın :D
mşllh. güzel olmuş sanırsam güzel rakibide coolvtec olur..
Maşallah güsel ivmeleniyor ama tabi 1 ve 2 nci vites bitirerek bir aracın NEKADAR hızlı oldugunu anlıyamayız
deneme yapmanızda fayda var izmirde güsel corvette ler var örtmenin vtec var Mz3 var
Bencede denemeden kim daha ii gidio anlaşılmaz. Aracın maşallahı var.