okeydir:D konuda hiç oldu ama beklemediyiz:D
Printable View
okeydir:D konuda hiç oldu ama beklemediyiz:D
coupe gc8 mi? benim bildigim kadariyla TR ye ne 1.6 ne 2.5RS nede gt olarak tek kapi girmedi, sonradan yapilma iside imkansiz gibi birsey, yani kapi kaynatarak olur ama resimde gorunen beyaz gibi olmaz komple paneli kesip direkgi kaydirip buyuk kapiya gore yapmak lazim. resim varsa gormek isterim balkopugunun?
bu tip araba kullanmayi ben tasvip etmiyorum hele alkollu hic mi hic tasvip etmiyorum, bence alkollu arac kullanmanin cezasi direk hapis olmali.
öm attım Korhan abi
0,24 de makası kaçırmış :) Alkolde biraz fazla kaçmış herhalde kazasız sonuçlanmışya gerisi boş :)
2 gün sonra ilanda sahibinden satılık tertemiz gc8:D
Bilinçli şekilde kimseyi riske atmadan 1-2 ufak şey olabilir belki ama işin içine alkol girince ve ters bi durumda başına neler geleceğini bi bilseniz bidaha değil alkollü araba kullanmak arabaya binmek istemezsiniz...
evet resimler fake eve geldim doğukan :D fake olduğunu videodan kanıtlayım bariz bi şekilde araç komple gözüküyo.Denemiştik alinin araçla :)
http://videos.streetfire.net/video/E...8-2_642200.htm
konuyuda daha fazla uzatmıycam alinin yaptığı yanlış alkollü kullanması ama traikte daha beter şeyler var unutmayalim.
kaan arkadasın araba bızım barlar sokaında da kucukparkın orda cok meshur arkadas bov u otturmeden bır kere bıle gectını duymadın o araba nasıl dayanıyor o kdr caf cufa hayret ne zaman gorsem gazlıo allah deposunu zeval vermesın ;)
Yoldaki bütün arabalar için tehlikeli ama bir okadarda zevkide ayrıdır eminim.
aynılarını yapan yapmaya çalışan şirket araçları doblolarla kangoolarla paliolarla cliolarla var onlar trafiği daha çok tehlikeye sokuyor tutunamıyor kayıyor aradan geçemiyor gücü yetmiyor patlıyor en azından hızlı arabada risk daha az diye düşünüyorum
Yaw zaten abartılacak bi gidiş yokki beyler neyi tartışıyoruz burada adam kafasına göre style takılmış işte bu videoda kaza lık bi durum gören oldumu.ben göremedimde