Kac modeldi arac? Kirildi derken ne olmustu? Merak ettim ondan soruyorum
Printable View
Video için konusuyorsak , hayır videoda sıkıştırmıyor.
Ama 5. vitesin sonunda gaz kesmeden çeşmeye gidiyoruz. Gözümüz göstergelerde.
Stock boxer ile çok riskli hareketler.
kendini ve trafiği gereksiz tehlikeye atma bide video da çok çok iyi yaa filan yapmış güldüm geçtim
Şubatta bursadayız Subaru tayfası olarak. Yeterince iyi değilse siz gösterirsiniz Uludağa çıkarken bizde öğrenmiş oluruz daha iyisini:)
editttTttttttttt
dağ yoluna çıkarken fazla aragazı yapma polis amcalar var iyi eğlenceler sana
evet hemen hemen hergün evimin önünden geçiyor aşırı bir egzoz sesi var ve ayak sürekli gazda. Biz bi rollinge giderken bile tırsıyoruz slincer'lı gidiyoruz aman polis durdurmasın, kimse rahatsız olması otobana çıkana kadar diye adam her köşede topagaz gidiyor. Ayrıca videoda alkollü araç kullanması kesinlikle ve kesinlikle tasvip edilecek bir davranış değil. Bir de marifetmiş gibi video'ya çekmişler yayınlıyorlar. Ayriyetten bu topic de bu arkadaşı destekleyen kişilerle aynı ortamda olmaktan gerçekten rahatsız oldum.
Ayrıca bunu bir tofaş ile yapsalar yer gök inlerdi. Subarucu apaçi olmuyor mu? İşte gayet ortada. Bir subaru nasıl apaçilerin eline geçer ve nasıl rezil edilir ben hergün görüyorum. Yazık!
Maxiboostum Bertanım arkadaş Hasanı tanımıyo tanısa sti bile dayanmazmış güleyim bari:)Hasan bile bozamadıysa stiyi kimse bozamaz adam markete giderken bile kesicide gidip geliyodu:DAyrıca bu aracın setupını saklıcak kadar ne var merak ettim uğur setupı saklancak kadar bişey yok benim bildiğim videoya da bakılırsa bişey yok gibi araçta ilk defa bi subaruyuda böyle aragaz çeke çeke kullanan birini görüyorum
Egitim sart....
bowun kopsun emi gıcık oldm :S
son zamanlarda standart gc8 gt turbo motorları ve şanzımanları nedense zayıf kırılır gibi şeyler söyleniyor (suyunu çıkrtılıp orj 211hplik motordan 400hp alınmaya kalkılırsa yada bakımsız ise tabi dayanmaz :))
96 model gc8 imiz (motorda)
art beyin (1.1 cont)
ss headers
ss down -up ve komple egsoz
ıhı hangi seri olduğunu hatırlmıyorum
evc
aklıma gelenler bunlar (fazla birşey yok ama orj değil:D) 8 yıl 160.000 km ye kadar kullandık en az 100.000 kmsi gazla yapılmış (videodaki gibi değil sınırlarda) bir araç motor şanzıman kırmıyor ise demekki bi sorun yok bu gc8lerde.sti motoruna zaten denilcek şey yok süper örnek hasan.videodaki aradaş hakkında bende çoğunluk gibi gereksiz gaz basıyor diyoum :).
videoda kendi söylüyor adam benzincide votka üzeri kanyakla bu kadar oluyor diye sizde hala savunuyorsunuz adamı :)
uğur burda yanlış var ;)impreza 230/240 larda sorun çıkarcak araba değil yağ poması arızalı ise eyvallah oda sahibinin hatası yoksa 1 hafta radyatör patlak yazın ortasında yazdığın süratlerin yerine göre üstünede çıkarak gezdik hiç birşey olmadı olsaydıda bizim yüzümüzden olurdu çünkü radyatör çalışmıyor :)
bi kurşun döktür sen bence mazallah hepte terslikler seni bulmuş motor kırılmış jant kopmuş baksana ilerki, günlerde bn içndeyken sti havaya uçtu die bi konu açmandan korkuorm yanlış bi hareket tasvip etmeyirom bende ama ne yapayım arkdaşm dein olsun bitsin konu kapansın bence
Alkollü alkollü 200le oraya buraya giren adamı korumaya çalışıyorsunuz ya birde pişkin pişkin ayıp yahu.
İnşallah trafikte alkollü alkollü hayvan gibi gazlayan biri, sevdiklerinize çarpıp ölmesine veya sakat kalmasına sebep olmaz. Allah sevdiklerinizi korusun!
Heee bu arada bana görmemiş muamelesi yapan sn Alp.
Bahsettiğim STI sizin çokça gördüğünüz STI lardan farklı olarak 2005 TYPE UK ve sağdan direksiyonluydu.
Kıbrısta vardır eğer ararsanız ...
anlatmak istediğimle bunun bi alakası varmı sence:icon_wack:beuj:
söylemek istediğim 3 stock sti sen içindeyken kırılmış bide jantı kopmuş raslantı şans bu başka bi arabada olablrdi ama bi ihtimal daha war sendede bi uğursuzluk olablir kurşun döktürmelisin bence:D:D:D
fuardaki çingen ablalar warya fal bakan döker onlar heralde :D:D:D
valla Emir şansızlık mı diyim bilemiyorum ki :)
Görmemiş muamelesi yapmadım, yazımı dikkatli oku onu ima etmiyorum, terbiyemiz var allaha çok şükür. Stock bi sti kırman çok ama çok zor. Ha kıramak istesen 1saate kırarsın bile bile. Ama senin öle woltran mı bu diyip küçümsenecek bi motorda degil. Sende bunu biliyosun. Senin bindigin sti bilmem, ister Type Uk bin ister Usdm versiyonuna bin. Type Uk versiyon stiların yazılımları bizim Trdeki araçlardan farklı ve burdaki benzin ile kırması çok dogal;) Ankarada yurt dışından gelen bi Evoda( Type Uk) denemede kırdı.
*Diger stilar nasıl kırdı peki? Elbet onlarında bi açıkları vardır.
Bende 3 sene stock sti kullandım, bakımları düzgün yapıldıgı sürece ne kadar saglıklı bi motor oldugunu gözümle gördüm.:icon_tup: Bende gördügüm şeyleri sölüyorum sana kulaktan dolma bilgileri degil. Kıbrısta hepsi sağdan direksiyonlu aramaya gerek yok.:icon_tup:
Ek olarak, üzün süre boyunca stock gc8 şazımanı ile burda çokta iyi yürüyen gc8 vardı Ankarada, setup degiştidi sti şanzımanına geçti. Artık arabalar yaşlandı ve belli güçlerin üstüne geçitiginde şanzıman kırmak çok dogal, metal yorgunlugu nede olsa.
forged diye bir üretim yöntemi vardır nedir ne değildir mukavvemet değerlerine bi bakmak lazım stidan için kırılır diyenler özellikle bakarlarsa.Özellikle turbodizel motorların turbo basınçlarını özellikle tuning işlemlerinden sonra basılan değerlere bakarlarsa bu da yeteri kadar aydınlatıcı olacaktır ama tabi illa kırcam diye uğraşırsanız o da kırılır özellikle ayarsız ve bakımsız bir motorda
arabanın suçu mu bu peki? jant kırıldı vs bir jantın 240 ile giderken kırılması imkansız 2. el alındıysa araç tamir görmüştür başka türlü ayrılmaz bu zamana kadar gazlandıda şimdi mi dayandı? vallahi tuhaf yorumlar ya. Bu arada alkol açıklamanı gözden geçir adam kendisi söylüyo videoda bilmemneyle bu kadar oluyo fln :)
Muhtemelen o jant daha önce saglam bi kaza almıştır,onarımı kötü olmuştur. Normal bi jantın giderken ortadan ikiye ayrılması çok ilginç.;)
Bu konu içindeki konuşmaların gidişat tarzını anlayamıyorum. Konu birçok yerden dallandı budaklandı. Peki sonuç?...
Kendim de bu yazıyı yazma hakkı bulmadığım halde(daha bilgili arkadaş/büyüklerimin mevcutluğunu göz önünde tutarak), rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Subaru çok kaliteli ve sağlam bir araçtır. Hiçbir Subaru kullanıcısı çıkıpta Subaru'ların malesef şurası şöyle, burası böyle de demiyor. Belli güç arttırımlarından sonra yetersiz ve ya zayıf kalan yönleri ile ilgili değişimler istiyor. Bu konuları dile getiriyor ve tartışıyoruz.
Uğurcum sözüm sana gelirse(dostane algılaman dileğim ile); seni tanıdığım kadarı ile, evet! Subaru markasına üstün bir merakın ve sevgin olabilir. Fakat, Turbo 2.0 GT, WRX ve ya STI kullancısı olmadan birçok forumda bu araçlar üzerine üstün bilgilendirme görevini kendinde görmeni algılamış değilim. Umarım bu hareketten en kısa zamanda vazgeçersin.
Sonuç şudur ki; Alkollü araç kullanmak güzel bir hareket değildir. Lütfen trafikte daha dikkatli olalım. Arkadaşlarımızın böyle videolarını paylaşırken de dikkat edelim. Sonuç itibari ile bu bir suçtur! Aynı örneklerinin tekrarlanmayacağına %100 emin olsak bile bence mimlenmek güzel bir duygu olmasa gerek...
Sevgilerim ve saygılarım ile.;)
Murat.
hepinize keyifli forumlar :)