Printable View
eyvaahh yengem kızdı mı yapacak birşey valla abi yandın.. :D
Alıntı: göki Nickli Üyeden Alıntı grkm,erel görün görün bütün iş pilotajda adam ne güzel dönüyor yanlıyor mevlana gibi :D geçen bi arabayı döndüremediniz ahahahaa kar lastiği başka bi iş hoca , migros otoparkta max süratim 30 oluyordu :) ne kadar uzun tutabilirim ki açıyı :rolleyes: :) zincir aldım şöyle 20 30cm kar olsun öyle görüşelim :cool: :D
Alıntı: mur_84 Nickli Üyeden Alıntı eyvaahh yengem kızdı mı yapacak birşey valla abi yandın.. :D Benim arabamla "MANEVRA" yapma dio :D:D:D
Alıntı: VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Benim arabamla "MANEVRA" yapma dio :D:D:D manevra?! düz gitmiyoruz ki deseydin hep manevra hep yan.. :D
güzel olmus pilotaj ve vti :)
Eğlenceli olmuştur
Alıntı: Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı evet :D bizde bı wıdeo cektık aama saolsun bızım arkadasın tel yeterı kadar aydınlık cekememıs :D hepten anasını aglattık arabanın dun geece:D bende vıdeolar gelır seyrederız dedım ama kısmet degılmıs :( atasehırde cok eglendık bmwcok ıyıydı:icon_tup:
Alıntı: integra lsvtec Nickli Üyeden Alıntı bende vıdeolar gelır seyrederız dedım ama kısmet degılmıs :( atasehırde cok eglendık bmwcok ıyıydı:icon_tup: hangi günkü bmw? :)
murat abi eskilere dönüş var :D