Ya aslinda boyle guzel arsivleri olanlarla soyle guzel bir paylasim yapsak eski zamanlardan kim bilir neler cikar.. cok ta super olur, nostalji..
Printable View
onurcan ne apaçi videomuş la bu allah kahretmesin seni :)
olm o zaman oyleydi, 7 sene once mi ne bunlar : D Movie maker dan baska programimiz da yoktu : D
linkler..
SUS11un_izleyin - YouTube
SUS11 R53 CooperS - YouTube
Birinin pc'ye kayıt tarihi 2006 diğeri 2005 gözüküyor
Aynen ufak ufak yüklerim dökülsün millet :)
vay arkadas ne arsiv varmis benim fotograf bile durmuyor o zamandan face disinda : D birde gorkem i otobuse birakiyordum videoda o birinden cikar kesin : D
Bu arada 2. Video da tabela zoomlanan an Auto-Drom son rekoru, o yuzden anlami buyuk oldu benim icin ;)
bende onurcanla tanıstıgmız donemın izmiryarıspisti time trial var. dı evde en son hatırladıgım kadarıyla. aksam gıdınce bakarım :) yuklerımde. 6230 vardı o zaman 3.gp formatında tabı goruntu ses fılan kotu.
ama o zaman r53 un en upgrade halıydı. bu yukarıdakı vıdeolarda sesı fılan cok kısık arabanın :D
ızmırpıstınde gazlarken adam daglardan gerıye egzoz sesı gelıyodu cok lezzetli gorselı vardı zaten :)
balatalardan dısklerden kıvılcım atmalar fılan :)
yardım ıstedın lan :D etmesemıydık :D
autodrom da çok seyretmiştim gayet güzel zaman yapıyordu.. :)
Bir fotoğrafı vardı yol kenarında bir tabelada SUS 11 çıkabilir yazıyordu güzel arabaydı :)
way gocum :D
Adam king ya onurcan abi araba surmenin hastasiyim :)
Saol, tesekkurler
Ahah iyi ettiniz yoksa aksama ordaydik :D 2-3 yaris sonra sokmedik stickerlari sikinti yasamistik.. Radar gormus, polis cevirdi olm radar onumuzden reklam tabelasi gecti ded bu ne hal demisti haha
Saol tesekkur ederim, seri ye devam etmeye calisiyorum :D
Ne denir ki size, neyse tayfa nin geri kalani cok bulasmadi yoksa feci bir konu olabilirdi
Saol Caner, tesekkurler.. Video yu izledikten sonra abinin arabayi nasil izmit te kullanmadim aklim almiyor :D
saat 10 gibi tekrar bii bak bakalım buralara belki izmir pistrekoru filan falanını yuklerım :D bulursam. senın yuzunden minilover olduk :)
ama hic bi mininin sus gibi öttüğünü duymadım daha.. seni gene miniyle görmek istiyoruz :)
o zaman hakkınpertine kavuşan oops u bazı güzel karelerle analım :D
adamı mınıcı yapan mını aldıran foto.
http://img151.imageshack.us/img151/3884/tr034922eh.jpg
enkei lansmanı :P
http://img151.imageshack.us/img151/6553/34sus111jp.jpg
daha vardı :)
Harbi r53 aldırır hem de siyah aldırır :)