:Dgecmis olsun haci, araba yatmasin turbosu kurum yapar ver bana iki cuflayim:D:D
Printable View
ne guzel olm işte gorebilcegin en guzel seyi görmüşsün :D :D :D cenk te bende aynı anda 6 ya atmısız azcıkta kesiciye girmiş cenk.. Ama uzunda type-r a boyle yuruyebilcegini dusunmezdim ama masallah vtc de eski performansını koruyo.. ;)
kacırıyo birazcık dp tan sanırım araba.. haftaiçi bi kontrol edilsin, gerekirse tekrarlarız denemeyi de iki aracta bizim nasıl olsa ;)
Erhan bunuda al yukarı bizim hayvandan çekim,
hmm rol taypar ucmadan kosarken daha denemek lazim demek ki...
kadir abı benım video yokmu arada derece çektiginiz :)
Gündüz çekimleri tek kelime ile harika olmuş. Bu arada şu Golf GTI 1.4 olmasına rağmen ciddi yürümüş. Demek bunun 2.0 GTI versiyonu olsa bir de üstüne çiplense dehşet yürüyecek. Gerçekten etkileyici.
Tüm araçlara Maşallah :icon_tup:
GT uzundada gayet guzel yuruyor masallah typer 6 ya atınca bayılıyor fix Kpro arıyor gozler ..
Tum araclara masallah..
maşallah araçlara.güzel denemeler olmuş
GT'nin maşallahı var gene...
çok güsel deneme olmuş. maşallah araçlara
Seko o denemenin yapıldığı yer ciddi yokuş bazen belirtiyorum o yolu ki şaşkınlık yaratmasın ayrıca yolun başından sonuna resmen iklim değişiyor :)
@mertcan
Combo bizim arabadan arkadaş çekti senin arabayı vs.ama erhandadır gerçi deneme yok sadece enka çıkışı 40-50 araba karışık yol videosu:)
Vtc ile golf'ü kazan yolunda uzunda 850rakımda deneyelim:icon_tup:
Birde terse deneyin yokus asagı ne kadar fark edecek acaba merak ediyorum kpro olmayınca 6 cidden ızdırap benim basıma geldi araba cakılıyor kalıyor gerci benimki yaz gunu short ram le dolastıgımdan dolayı idi :D
Ole yada bole GT cok basarılı gidiyor bakalım ist da scirocco lar nasıl gidiyor havalar duzelsin karsılastırız :icon_tup:
Güzel yürümüşsün erhan. bişi sorucam hangi devirde vites atıyosun 4. 5. viteslerde falan?
hepsinde 7000 e az kala attım ben vitesleri...
@chiefkadir: deneriz abicim kazanda da fizanda da :D
Maşallah arabalara ufak bir işim çıktığından dolayı denemelere gelemedik kısmet bidahakine :)