Kadir abi son roll de biz erken basmadık sadece 3. viteste başladık orda ipneler falan demişin olmadı ama :P Asıl sizin rüzgar tüneli yapmanız ayıp cezalandıracam vti yi :P Bi yanımızdan gelseydiniz ne olcaktı acep:):):):)
Printable View
Kadir abi son roll de biz erken basmadık sadece 3. viteste başladık orda ipneler falan demişin olmadı ama :P Asıl sizin rüzgar tüneli yapmanız ayıp cezalandıracam vti yi :P Bi yanımızdan gelseydiniz ne olcaktı acep:):):):)
http://videos.streetfire.net/video/H...JET_730774.htm
Açılır birazdan video :)
acıldı sonunda şükür..
Sizin videolarda keyifli olmuş ikinci videoda yanyana yürüyüşümüz çok zevkliydi :)
Güzel denemeler olmuş :) Tjet ve Vti'ın kopamadan yanyana yürümelerini izlemek de baya zevkli =))
bu hafta 2 deneme yaptık ikisinde de bindigim araba dieriyle yanyana gidio sonsuza kadar ya... biri alsın basını gitsin gormek istemiorum yanımdakinin yuzunu :D
maşallah krc66 iyi yürümüş bu havada nasıl roll yapıyosunuz yav
yan yana baya keyifli
koparıp gidilemedi
Güzel cekim keyifler izledik...Maşallah araclara.
maşAllah güzel denk denemeler olmuş...
Görkemde sezonu açmış pes tede canımıza okudu 89dkda...
Ogünün araba ısınmadı dondum arkada ahhauaha...:)
bendede 2 3 vıdeo var onları yolalyımda yukleyın arkadan cekım gorsunler bırazda:)
t jet in basinc gecekten ust devride komik bir sekilde dusuyor, wg den mis sanirsam...turbosunu gorunce kendi turboma bana gt 30 gibi geldi:D
vti cidden cok canli masallah..
hgt nin aclen bakimlarini yaptrmasi lasim biras da jokeyi korelmis askerde;)
erhan bi bana cip yapmamis anlasilan ankarada:)
hahahha :) roll sonrası pes güzeldi,,,roll dan ziyade pes te başarılıydım bu gece :D askerlik köreltimiş valla izo bile vites atamıyon dedi ya unutmam bu günleri :rolleyes: ama pes te iddalıyım :p
denemeler için bende teşekkür ederim ,,,ama hem bakımsız hemde yüklü yakalandık ben hafta sonu gündüz deneriz diye beklerken akşam toplaşmışken bakalım dedik,,,,bakım ve biraz hafifledikten sonra vtec le bi daha denemek isterim ,,,,bu arada genelde 3 den sonra bırakmam gerekti birinde şerit kapandı diğerindede arkada kalınca taş yemekten bıraktık ,,,,tjet le vtec in gidişi cidden zevkliydi çok zevkli bi akşamdı tekrar herkes teşekkürler ........