Abi Sizin Video'da Fena Olmuş..
Heleki Kamera Arkası Çekimini İzlerken Yarıldım Gülmekten :)
Çekimler Eğlenceli Olmuş..
Printable View
En çok merak ettiğim şu yeni aem beyin idi:) maşallah.
:D Aynen kanka aynen :D Senin göbek daha iyi hit yaratır :D
Abi,gel seni ben güzel bir rolde oynatayım EKE ile :) Zaten 2.seride çok araç lazım bize.
Şans,isteyerek değil :)
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim :) Devamında zaten senaryoyu 1e1 yaşatmayı düşünüyoruz.
Keyifle izledim Buğra abi devamınıda bekliyoruz..!
Teşekkür ederim.
çok başarılı olmuş elinize sağlık ..
Teşekkür ederim.
En beğendiğim kıısm ilk kesiciye girdiğinde bilinen bir şarkının başlangıbındaki sesi ile çok yakın olması .
Bugra su actıgın konularda herkeze cevap vermeni hekezin fikrine saygı duymanı acayip takdir ediyorum asıl sana maşallah kardeşim
Nacizane birkaç yorum da benden
-Şarkılar bölümlere cuk diye oturmuş
-Telefonla arama başlama bölümünde numaralar tam gösterilmeseydi daha iyi olurdu gibime geldi
-Buğra Yıldırım aradıgında ben geliyorum diyo , araba sahibi hadi alp2 hazırlan gidiyoruz diyo buraya takıldım azıcıkta.
Bunlar yorumlarım , tabi kamera da senin kurgu da . Şunu söylemeliyim videolarını severek takip ediyorum birçoğu sık kullanılanlarımdadır ;)
Teşekkür ederim abicim :) Onu yapmamak saygısızlık olur diye düşündüğüm için cevaplıyorum tek tek.
Teşekkür ederim.Eleştiri ve önerileriniz kayda değer.Telefonla arama bölümüyle ilgili bir mesaj daha yazılmıştı.Dikkat ederseniz numara eksik =) Telefon konuşmaları dediğiniz gibi istediğimiz gibi olmadı ama ilk deneme için fena olmadı düşüncesindeyim.
Süper olmuş.Zaten karşımıza ne çıkcak diye beklemekten konuşmalara çok dikkat edilmiyor :D Devamını bekliyoruz.Tekrar tebrikler
Kurgu çok güzel olmuş ama biraz kısa olmuş böyle kısa filmlerin devamı bekleriz :)
Tuning Türkiye dergisine çıkmıştı galiba bu araç çok sağlam bir makineydi :)
Videolarını yakından izleyip takip ediyorum kardeşim harika olmuş ellerine sağlık...
Elinize kolunuza sağlık,süper olmuş.Arada reklamlar geçmiş.Polat alemdarın telefonu ve zil sesi.Meşhur oldu telefon ile zil sesi
HArrika olmuş tebrikler zezkle izliyoruz devamını beklıyorum :)
Işık çok hoş kulanılmış hoşşuma gitii
bende yakında yeni bi proje yapıcam kısmetse konulu yine :D