Buğra senin oyunculuğun ne güzelmiş öyle. Kaşına kurban olsun cadde kızları :) Videoya yeni başladım yorum yorum gidiyor işte :)
Kurgu fena olmuş çok güzel.
Buğra spora başlamak şart oldu artık.
Printable View
Buğra senin oyunculuğun ne güzelmiş öyle. Kaşına kurban olsun cadde kızları :) Videoya yeni başladım yorum yorum gidiyor işte :)
Kurgu fena olmuş çok güzel.
Buğra spora başlamak şart oldu artık.
film gibi olmuş mükemmel :)
yalnız selim abi o nası bi arabaya biniştir yaw :D
elinize sağlık gardaşlar güzel olmuş ama keşke daha çok spool sesi çatarapatara duyaydık :D
acaip prof bi çalışma olmuş masallah çok iyi :icon_tup:
Kurgu çok güzel gerçekten , videoda son zaman ki videoların içinde en iyisi.
Eline sağlık.
ahah aslında aynı konseptle bi videoda gariban tayyar a çekilse :D o herkesi beklerimli konuyu açarken şahanın zengin iş adamı skecindeki gibi gülse fln iki araç arasında çok fark olursa sonunuda olmadı polisten kaçıp arkadaşlığa bağlanır :D
Bu arada buğra çok güzel olmuş bu sefer :D ama biraz daha aksiyon lazım eüheh belki devamı vardır daha aksiyonlu o dahada güzel olur :D
süper olmuş.....Turbo Kadavra 2 büyük bi heyacanla bekliyoruz....böyle güzel bi işin devamı inş gelir
çok güzel olmuş eline sağlık. aracada maşallah
vıdeo cok guzel olus devamını beraber cekelım garıbanda gelsın saplamaya.
Eline sağlık çok güzel olmuş.
ben bittig yerde sasırdım cok kısa geldi bence biraz daha uzun bir giriş yapılabilirmiş ** kamera ve ses e diyecek yok güzel olmus
ço güzel bi video olmuş.tadımlık olmuş valla,devamını bekliyoruz.ellerinşze sağlık.
kiralık polis arabası yok mu ya bol ekşınlı bişiler çekilebilir polis arabasıyla:D
Gercekten güzel olmuş ellerine sağlık ama Buuranın göbeği işi bozmuş :)
bugrayı tebrık edıyorum on numara olmus ...
Emeği Geçenlerin Emeklerine Sağlık Herşey Çok İyi Olmuş.Kazasız Belasız Sürüşler Selim Abi.Flim Gibi Olmuş Valla :) Birde Daha Çok Çatara patara olsaymış :) Tadımlık olmuş bu Devamını İsteriz :P
Güzel klip olmuş emeği geçen herkese teşekkürler tekrar tekrar izledim fakat aracın ön planda olduğu bölümlerde müzik sesi biraz arka plandao lsaymış yada hiç olmasaymış daha güzel olurmuş :)
Tekrar eline sağlık buura abi ;)
Emeğinize sağlık, merakla devamını bekliyoruz
müthiş olmuş bence, emeği geçenin emeğine sağlık....
cok guzel olmus video sabah sabah guzel bi uyandirdi simdi :D
Kesinlikle ikincisi gelmeli, rakibini görelim. :)
dedim kimmiş bu kafa tutan birden aklıma Hulk geldi :D
tam yerinde bitirdiniz diziler gibi :) 2.sini bekliyoruz :D
cok basarılı ancak ıllakı elestırmemız gerekırse;
1-honk diye bıtmıs...
2-arac gazlamadan once bırahhhhahaahhhhhherrt dıye bı muzık gırmıs.noluyo lan dedım:D
3- catara putara ca cuf az olmus.
4-araba yurumuyor:D:D:D
bircok videonuz ilk burada yayinlandi yanlis hatirlamiyorsam ama credits kısmında destekleyenler'de neden TT yok anlamadım?
10 üzerinden 9.
oda buğra soyunduğu için :D:D
Onur bunu beendi,anlattigin kdr varmis hehehe
İzleyen ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.Şu an havalimanına abimi bırakmaya gidiyorum.Geldiğimde hepsini okuyup,hepsini tek tek yorumluyorum,söz :) Şimdilik kusura bakmayın,sadece okumakla yetindim.
Ama şunu cevaplayayım;devamı var.Bir bölümü çekildi zaten.Bir bölümüde çekilecek.Aksilik ve teknik aksaklıklardan dolayı çekemiyoruz şu an.Doktor,duy sesimi.Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın :) 2 ay oldu.YUH! :D
Ellerine sağlık Buğra acayip keyif alarak izlediğim bi video oldu:icon_tup:
muhteşem olmuş ancak arabayla olan sahneler biraz daha fazla olabilirmiş.
süper olmuş paylaştım facede bu arada cevirmede güzel alptuu laan: heey? :D