Rüzgar boşluğuna girmeseydi biraz zor gelirdi bence....
Printable View
benim anladığım kadarıyla biraz hız kesip yüksek hızda da rol yapıyorlar.
araç cupra değil 2.0t
typer leonun rüzgar boşluğundan epey faydalanıyor gibi.:d
arac yeni cupra onu demek istedi arkadaş.cupra r başka makina aynı kasanın cuprası var cupra r ı var.
evet yeni cupra
cupra R olsa bu fark çok daha belirgin oluyor
arkadaş typer ler ile oynuyor da olabilir
yeni cupralar hele birde R ise çok ufak işlemler ile yüksek HP lere ulaşılabiliyor.
valla cupra 2.0cc turbo orjinal 06 bost 240hp type r lar 2.0cc atmosferik 200hp type r 06 bassan uçar cupra agır biraz yanlış varsa düzeltin
typer ler biraz atılgandır ama cupralar turboyu açınca tork artar mesele o.? tork meselesi
http://videos.streetfire.net/video/l...L-2_174335.htm
bu da ilk sayfadaki videonun devamı niteliğinde aynı araçlar
Bir araba geri kalmışsa rüzgar tüneli felan iflah etmez "güçsüz araba geride kalır"..Typerın uzunu iyidir..Bu denemelerde 270-280 gıdıyorlar..Ctr max.gücünü 8000+ aldığından yürümesi doğal;)
Yok öyle bişey denkler denk gidiyorlar:)
Kardeş videodaki typerda 240 dan aşşa değildir.Typerda Turbo işin içine girdimi o onu yapsa bu bunu yapsa içinden çıkılmaz:)
Cuprada o hızlarda Tork tepede değildir uzunda hp ve aero neticeyi belirler :)
Tecrübe derken Type-R vs Cupra denemesinden bahsediyorsan ben aracımı hiç stock vs stock deneyemedim..
Herzaman yazılım vardı ya Superchips yada Unitronic
Komple egzoz yaptıktan sonra hiç denemedim.
Zaten Enesin BA , Reşitin FB ve Muharremin SKN dışında başka Type-R ile denemedim.
Şöyle söyleyebilirim Enesin Gruppe-M filtreli hali ile benim Superchipsli halimde fark oluyordu. Reşitin Mugen beyinli Mugen jantlı Komple header egzozlu intakeli ve içi sökük tek koltuklu hali ile denk gidiyorduk diyebilirim. Muharremin SKN ile ilk denemelerimizde bazen denk bazen 1 boy önümde oluyordu Enkeileri takıp coilover ve gruppe-m taktıktan sonra fark 2-3 boy farketmişti. SKN iyi gidiyordu gerçekten ben egzoz yaptım Muharrem arabayı sattı onun için kıyaslama yapamam ama bizim denemelerimiz hep zevkliydi :)
Buarada ek olarak Cupranın 4. vitesi iyidir yeri gelince geriden gelip öne çıktığım olmuştur 4. viteste. Ama Type-R ın 5. viteside çok başarılı. 5 e atıldığında roller değişiyor denemelerde.
EP3 ten sonra bence alınabilecek tek araba Cupra R'dır... ;)
çok güzel bi deneme olmuş masallah
güzel araçlar güzel denemeler,iki aracada sahip oldum çok şükür.fakat arkadaşlar cupra hakikaten çok fonksiyonel ve gerçekten çok hızlı.type r da gençler için 106 dan vtec ten sonra alınabilecek güzel bir araba.
ama videonun altında cupraR yazıyo çok bilmediğim için aralarındaki farkı orada yazanneyse onu yazdım oraya videonun altında cupraR yazıyo birde bir arkadaş aynı videonun farklısını koymuş orada baya bi açıyo neden acaba?
Tr de 280 goren cupra varmı??