|
|
#1 | |||
![]() |
Ben çok beğendim. Vites atışları, gazlamalar tam yerinde
![]() Pilotajı çok güzel süren kişinin paylaşmak istedim İyi seyirler ![]() __________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bencede gayet başarılı yanlız o kukalar bizim burda dizilse calarlar
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
yol cok guzel ama sofor bıraz yenı bu ıste sanırım. bu yolda cok daha saglam gıdenler vardır mutlaka. bu gıdıs bana bıle fazla orası ayrı da ıyı bır surucu ıcın orta bıle dıemem.
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Mesela Whellie yapmaması iyi. Fazla azmıyor sınırını biliyor ![]() Dediğim gibi keyif almak önemli ya şov benim için önemli değil ama bence birazda eğitim videosu gibi o kıvamda sanırım
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
![]() Heuah.. Bencede Gayet Başarılı.. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)
|
3 5 arkadaşın ılgaza tırmanırken çektikleri videoları vardı.bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.ciddi limitlerde gidiyolar ama...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: E90 320d,fiorino
|
o zmn buna bayilcaksiniz,her virajda asfalti ciziyo adamlar http://www.gaskrank.tv/tv/supermoto/supermoto-2928.htm
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |