ahaua bedavadan reklamını yapıyolar işte olum :D
Printable View
ahaua bedavadan reklamını yapıyolar işte olum :D
ünlü olmak bu olsa gerek he gökan.. :D tr de bu kadar hayranının olması sevindirici :)
O karı beğeneceğine bırak beğenmesinler bro :D :D
Gökhan abiyi zaten TR tanıor :)
fazla reklama gerek yok
Abi cidden O eleman senın profil resmını kullanıor facebokda gördüm simdi :D
baksana çocuyk gökii resimi bile koymuş:D gkiyede hasata arabasına da hasta:D swen arkadaşlık teklif et bence göki tabi face den:D
stok oldugunu nerden biliyosun? :)[/QUOTE]
düne kadar sadece filitre vardı bu typer'da.. sahibi ertan galiba sonra kpro egzoz headers ve güzel filitre taktı daha sonra JAD'tan çıkan SC takıldı.. ;) ve senin bu video bayaa eski yanlış hatırlamıyorsam.. ;)
bu arabayı vti ile denemiştik biz..
[/QUOTE]düne kadar sadece filitre vardı bu typer'da.. sahibi ertan galiba sonra kpro egzoz headers ve güzel filitre taktı daha sonra JAD'tan çıkan SC takıldı.. ;) ve senin bu video bayaa eski yanlış hatırlamıyorsam.. ;)
bu arabayı vti ile denemiştik biz..[/QUOTE]
ama filtre egsoz headers var nolcak şimdi, yanlış biliyorsun, sen daha yasin in arabaya neler taktıgını bile bilmiyosun. U-BG tartışmalarını hiç mi hatırlamıyorsun:hahaha:
düne kadar sadece filitre vardı bu typer'da.. sahibi ertan galiba sonra kpro egzoz headers ve güzel filitre taktı daha sonra JAD'tan çıkan SC takıldı.. ;) ve senin bu video bayaa eski yanlış hatırlamıyorsam.. ;)
ama filtre egsoz headers var nolcak şimdi, yanlış biliyorsun, sen daha yasin in arabaya neler taktıgını bile bilmiyosun. U-BG tartışmalarını hiç mi hatırlamıyorsun:hahaha:[/QUOTE]
ben hatırladığımı yazdım valla.. videonun başında bunlar vardı diye yazsaydın bnm gibi bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olurdu.. maşallah ZD'ye tekrar o zaman.. :icon_tup:
ama filtre egsoz headers var nolcak şimdi, yanlış biliyorsun, sen daha yasin in arabaya neler taktıgını bile bilmiyosun. U-BG tartışmalarını hiç mi hatırlamıyorsun:hahaha:[/QUOTE]
Nedir su TypeR ların senden cektigi olacak iş degil:icon_tup::D
göki zübeyirle denemiyormuydu bu video da
zübde egzoz filtre vardı hatırladıgım kadarıyla
göki tabi 650 kg spec gayet normal sonuç
106 gti 650 kg şaka yapıyorsun :)
ben hatırladığımı yazdım valla.. videonun başında bunlar vardı diye yazsaydın bnm gibi bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olurdu.. maşallah ZD'ye tekrar o zaman.. :icon_tup:[/QUOTE]
filtre egzoz headers var muratım yasin diye arkadaşımızdaydı o zamanlar kpro da taktı daha sonradan yasin,sonra şimdiki sahibi ertan aldı o da çok uğraştı sc dı en son vs göki n araba gayet başarılı gidiyor kimse inkar edemez :)
goki seni eski halinle bir skn birde vs mi gecti ?
yeni halinle nasıl birsey olacak kpro-ekzantrik filan alalımmı??:)
amma lahana turşusu yaptınız konuyu yaw :D
2 sene önceki halimle şimdiki halim bir değil bunu bikere anlamanız gerek.
vs hıdır takmadan önce hep ben geçiyodum, sonra hıdır taktı bi gece denedik ben geçtim zubda hayır ben geçtim dedi iddalaştık hırslandık baya:D ben metanolu bastım deneme esnasında pufff etti motor, videoları filan vardı kaldırdık artık video koymuyoruz nete. beni bmk,hdf filanda geçmişti, şimdiki halime göre eskisinden çok çok daha iyi. hatta 3 sene önceki video bu
ben hatırladığımı yazdım valla.. videonun başında bunlar vardı diye yazsaydın bnm gibi bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olurdu.. maşallah ZD'ye tekrar o zaman.. :icon_tup:[/QUOTE]
filtre egzoz headers var muratım yasin diye arkadaşımızdaydı o zamanlar kpro da taktı daha sonradan yasin,sonra şimdiki sahibi ertan aldı o da çok uğraştı sc dı en son vs göki n araba gayet başarılı gidiyor kimse inkar edemez :)[/QUOTE]
ZADE'ye sözümüz yok yasinim zaten maşallah 41 kere..!!!:icon_tup: