106 hoşaf sanırım :)
Printable View
106 hoşaf sanırım :)
1.4 is lerin piyasasıda 20ye çıkar yakında:D
1.4 is alıp Gökiyle deniycem :D Vti almaya bile gerek yok :p
video acılmadı kardes.ozaman swap sen yaptın burda. 14 dumde vardı 16 ies ve vtim hala var cok ılgınc sonuc soch vtec falanmı araba senın nedır kı motoru veya ne yaptın cok merak ettım
gerçekten komik gülüorum 106 ceset ötesi : D ayrıca 106nın sağ ön lastik kumda veya mıcırdamı bişide ama.. ayrıca 00:02 saniyede kalkıyorlar sesleri dinlersiniz 106 nın 2. vites 00:11 de bitiyor buda şu anlama geliyor 106 ceset&sofor kotu, civicte güzel bi rektefe geçirmişe benziyor :) sunuda 106 ları bakalım daha nelerle kaldırcaklar acaba :)
aracımda yazdıklarımın dışında hiç bişey yok arkadaşım.. ben zaten bunun muhabbetini hiç yapmadım gtı geçtim diye ben zaten yarışa başlamadan önce gtı ın kesin alacağını düşünüyordum ki aldı zaten ama bi tampon farkı ile bu beni ve herkesi şaşırttı, bende benim için eğlenceli olan bu yarışı sizinle paylaşmak istedim..
Çünkü araç hakkında çok bi bilgim yok o gün oraya geldi ve ogünden bir ay sonra falanda satıldı.. Gerçi yeni alan arkadaş ilede tekrar denedik, dedim belki orda şöför hatası var die ama sonuç yine aynı idi ama o mesafe içinde..
2. denemizde 3. vitesten sonra gtı rahat ayırıp boy atabiliodu onu söyleyebilirim ama 3. vitesin sonlarına doğru ayırmaya başlıyor gtı...
gti tek bujiyle yürüyor :D:D:D
ozaman 2. deneme videosunuda koy sorun ortadan kalksın.no problema
bu gti izmitteki terkedilmş satılık vardı ona benzio sanki stopları rengi fln o ise normaldr diyorm:D yada civicde vti ciğeri var fabrikada karışmş olablr:D
GTI'ın plakada Mutluyuz yazıyo herhalde :D Ama yarış sonucundan pek mutlu değıldır :)
farkındaysanız 106 nın sag tekeri bi süre toprakta gidiyor orda bayagı bi sarıyordur yoksa 1,4 civicin kesinlikle sansı olamaz 0 400 de..
kaldıramamıs ıste sahıbı lastıgı bıtıktır sardırmısdır dragda cok olagan seyler bunlar buyutmemek lazım,saglıklı sartlarda karsılastırılmaması gereken araclar.
Piyasada kaç tane sağlıklı 106 gti kaldıki.Köfte 106lardan biridir.Motoru elden geçmiş biraz da motoru desteklenmiş bir civic başabaş gidebilir
okan varsa ısın ıcınde emın olunkı yakında bu 1.4 clıo RS e koyar
bızım hasan keske s1.6 kategorısıne gırseydı draglarda :p