yalan söylediğinizi söylemedim .. başka,SAĞLIKLI bir GTİ'la deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Printable View
yalan söylediğinizi söylemedim .. başka,SAĞLIKLI bir GTİ'la deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız..
sitede mehmet var bizim tarantino heralde en hızlı 14 onunkıdır bılmıyorum yanı o okusun sana en guzel cevabı o verır.14 e yapılacak herseyi yapmısstır yuklu bı araba onun arabası.
106 nın en ölüsü 1.4 ü geçer yani geçmesi lazım :) bilmeden yazıp arkadaşı kırmak istemiyorum ama bendede 2 kilo ciyerli 1.4 vardı kalıbandan öte araçlarada gider yaptım ama gti beni ayırıpp ayırıp gidiyordu :D :D
97 model ecotech astra gsi almıştım bundan on yıl önce, ilk hızlı arabamdı. (60s Fiat Uno'dan sonra hızlı olarak yorumladım.) Daha önce 2,0 ve muadili bir araç kullanmadığım için gidişi hakkında bir fikrim yoktu, ta ki bir gün bir Şahinle sıfırdan kalkana kadar :) Resmen 3. vitesin sonuna kadar pilotaj eksikliğimle de kafa kafaya gittim :) O günden sonra aracı dinoya soktum ve standardı 136 hp olan aracın gücü 110 küsur hp çıktı. Araç eski sahibi tarafından o kadar hor kullanılmış, bakımsız bırakılmış ki, sonuçta bu gücü vermişti. Sanayide tüm bakımlarını yaptırdım, ne eksik varsa tamamlandı, epey para harcadım ve sonuçta dinoda 134 hp civarı bir güç verdi araç, gidişi de haliyle epey düzelmişti. Yani bakımsız bir aracın videodaki gibi sonuçlar vermesi doğaldır diye düşünüyorum.
hadi bi şekilde dragda aldında kardeşim kendinden 30 beygir güçlü, daha hafif, aktarması çok daha iyi olan bir araca 2 de kafa çıkardım diyorsan heralde sende o arabanın bitik oldugunun farkındasındır degılmi :)
bitik 106 bile geçer arkadaşlar idda ediyorum buna...ben geberiyom diyen tuplu 106 geçer bunada idda edıyorum...sen ankaraya gel misafirimiz ol ben seni bi bitik bi iyi yuruyen 106 yla denetıyım kardeşim..iyi yuruyen 106 400 de 100 metre civarı kotu yuruyen 106 da 400 de 50 metre fark açacak sana..ayrıca yolu uzatalım bıraz dersen iyi 106 sana 1000 metrede 250 metre kotu 106 da 150 metre fark atacak...yani inanki 1.4 106 xs in rakıbı olamaz...istersen xs le de denetırım seni...onunda sana 30 metre fark atacagına kalıbımı basarım....quıksılver senın rakıbın kardeşim..kolay gele
burdaki gti ankaradan gitme bi araç olması lazım rengi güzel die almaya gitmiştim ..............:)
bendede 106 xs war bende denedım 1.4is ile apartman boyu ayırıyorum hondayı hondanın sahibide sitede üye arabası orjın
yeni set up tan sonra istenilen gtı lar gelsin istanbuldayım denemelere açığım
106 ya acil bir lastik alınmalı yoksa karşılastırılamaz bile
yanlış hatırlıyor olabilirim ama
sanki öle apartman boyları falan yoktu olsa olsa gecekondu boyu mesafe vardı
ogun 1.6 ies ile denediğinde geçilmiş 1.4 is ile denediğinde 1 boy geçmiştin
tam emin olamadım arkadaşa soracam teyit edecem.
edit: ayrıca böle ayırıyorum gibi kelimeler hiç hoş degil.
daha düzgün bi dille yazarsan iyi olacak!
vay be iyi gitmiş 1.4 civic, 1.4 75 lik 106 larla 1.4 civic anca gidiyordu iyi yüklenilmiş, yada diğer ihtimal gti baya batırmış.
herkesın yorumu okudum eglencelı bı konu olmus ama en cokta quıkblue olayına guldum harbıden arabadan anlıyan ama dah amodellerını ayırmayı henuz sokmemıs yanı carpım tablosunda 5leri bilmeyen arkadaslarımızda varmıs :D
106 patates dıcem sahıbıne ayıp olucak o yuzden muhtemelen 106 nın surucusu 100-150 kılo arası ayagı 45 numara debrıyaja basarken frenede ayagı denk gelen bırısı ama ole olmadıgını umuyorum o yuzden fena gaza yuklenmıs araba 1de sarıo 2de sarıo ohh masallah araba kendını toparlanana kadar kaplumbağa tavşan hikayesi burda karsımıza yenıden cıkıyor ve tavsanımız bn nasılsa hızlıyım bı yapıstırıyım snr vıtes atarken bı sıgara ıcer gelırım mantıgında ılerlerken kaplumbagamız calıskan karınca gıbı yememıs calısmıs yememıs calısmıs cok guzel kalkmıs ve sonuc tt ye geyık konusu cıkmısss....
hepsıne maşallah
106 da turşuluk var ama biryerlerinde
hahah cıvıc e bak gercekten cok guzel yurumus
masallah civic e 1.4 olmasina ragmen :icon_tup:
106 gti olamaz bu
106 gti olsun patates olsun yine bu sonuc olamaz..
organizasyonu biz yaptık ek civic'i de biz 106 ti ile kaldırdık. sonuç 106 yalan oldu.
bide kangoyla deneyeydiniz belki o da geçer
Böle bir saçmalık yok :D varsa bile bu araba GTI olma şansı yok çok yakın tanıdım bir abimde 1.6ies vardı ve güzel yürüyodu ies göre arabasını vtec sanıyodu :D:D denedik 106 2 kişi honda tek ve saj jant araya ilçe havaalanı tarla ova girdi :D:D
1.4is e cupra getirin :D
vtecim satılık ali haberin olsun 1.4is alıcam
106 gti ya komple folloş yada 1.4 gırtlak yüklü hatta ikisinin de olması lazımki bu video olsun
İşin trajikomilk kısmı da 106 nın yalan olduğuna inananların olması:)