sen git typerlarla oyna pis pecocu :hahaha: adama filtre egsozlu gti lazım
Printable View
106 ya acil bir lastik alınmalı yoksa karşılastırılamaz bile
yanlış hatırlıyor olabilirim ama
sanki öle apartman boyları falan yoktu olsa olsa gecekondu boyu mesafe vardı
ogun 1.6 ies ile denediğinde geçilmiş 1.4 is ile denediğinde 1 boy geçmiştin
tam emin olamadım arkadaşa soracam teyit edecem.
edit: ayrıca böle ayırıyorum gibi kelimeler hiç hoş degil.
daha düzgün bi dille yazarsan iyi olacak!
vay be iyi gitmiş 1.4 civic, 1.4 75 lik 106 larla 1.4 civic anca gidiyordu iyi yüklenilmiş, yada diğer ihtimal gti baya batırmış.
herkesın yorumu okudum eglencelı bı konu olmus ama en cokta quıkblue olayına guldum harbıden arabadan anlıyan ama dah amodellerını ayırmayı henuz sokmemıs yanı carpım tablosunda 5leri bilmeyen arkadaslarımızda varmıs :D
106 patates dıcem sahıbıne ayıp olucak o yuzden muhtemelen 106 nın surucusu 100-150 kılo arası ayagı 45 numara debrıyaja basarken frenede ayagı denk gelen bırısı ama ole olmadıgını umuyorum o yuzden fena gaza yuklenmıs araba 1de sarıo 2de sarıo ohh masallah araba kendını toparlanana kadar kaplumbağa tavşan hikayesi burda karsımıza yenıden cıkıyor ve tavsanımız bn nasılsa hızlıyım bı yapıstırıyım snr vıtes atarken bı sıgara ıcer gelırım mantıgında ılerlerken kaplumbagamız calıskan karınca gıbı yememıs calısmıs yememıs calısmıs cok guzel kalkmıs ve sonuc tt ye geyık konusu cıkmısss....
hepsıne maşallah
106 da turşuluk var ama biryerlerinde
hahah cıvıc e bak gercekten cok guzel yurumus
masallah civic e 1.4 olmasina ragmen :icon_tup:
106 gti olamaz bu
106 gti olsun patates olsun yine bu sonuc olamaz..
organizasyonu biz yaptık ek civic'i de biz 106 ti ile kaldırdık. sonuç 106 yalan oldu.
bide kangoyla deneyeydiniz belki o da geçer
Böle bir saçmalık yok :D varsa bile bu araba GTI olma şansı yok çok yakın tanıdım bir abimde 1.6ies vardı ve güzel yürüyodu ies göre arabasını vtec sanıyodu :D:D denedik 106 2 kişi honda tek ve saj jant araya ilçe havaalanı tarla ova girdi :D:D
1.4is e cupra getirin :D