buyrun ; tıklayın
buyrun ; tıklayın
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ben ayıklanmış bişey göremedim ama...
hahahhahahhahaahhaha
bu sarı ivo 9 efsane yaw.temsa müdürlerinden biri kullanıo biraz yaşı var amcanın.yağmurlu bi havada denk geldik bu amcaya M5 le.deli ettik
bi ara yanında geldik dedim varmı bişiyler yoq yaw dedi standart evo9 dedi.yaa dedi bende merak ediodum dedi bi 520 nası evo9 un peşinden gelir die arkasından izliyince anladım m5 oldugunu dedi hahahahahahha
"Wagen"thusiast
way be meşur birine denk gelmiş bizim yalçn abi
5.20 olayı hade görmedn be kardeşim kulaklardamı duymuyo o motor sesi 5.20 den nası çıkar![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
walla evo fena gitmio aslında ama çok da kapatmamış gibi zaten bi sahnede kapatıyo ve calibra ağlıyo arkasından![]()
. . . . . . . . yanlış mesaj
ama bi ara amca sola keke sağ gidio orda keke geçio![]()
KEKEEE PASAMM KEKEE BABAMM..KEKEE SESINI DUYMISAAMM..![]()
![]()
CALIBRA4ewa..
Bitanede M3'u delirtmistik boyle..ama saga sola ucmaktan video cekemedim
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bencede bı olay yok basma yok saglı sollu bos yerlerden gecıorlar okadar
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Kamyoncu Calibrayı fena tıkadı yanlız makas atacam derken.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)