abi nasıl biniyolar nasıl bu hareketleri yapıyolar anlamıyorum :D
bi 12 sene önce falan bi javam vardı bi süre kullandım mz im vardı :D yaklaşık 10 sene sonra mondial scootır aldım aldığım gün düştüm ertesi gün sattım dahada tövbe :D
Printable View
abi nasıl biniyolar nasıl bu hareketleri yapıyolar anlamıyorum :D
bi 12 sene önce falan bi javam vardı bi süre kullandım mz im vardı :D yaklaşık 10 sene sonra mondial scootır aldım aldığım gün düştüm ertesi gün sattım dahada tövbe :D
arkadaşım burçta böyle motor sapıklarından :D caddede vfr ile bunları yapıodu :) bildiğin kafadan sıyrık. vücudunda 4 ayrı platin var,haala gidiş geliş yolda orta çizgide kafa diken bi insan :D diyorum çok yaşamazsın diye ama benden sağlıklı :D
aynı adam diğer videosu :D
http://www.youtube.com/watch?v=ejRd4...1&feature=fvwp
Tek teker Arif gerçekten tektir alemde... :)
buda değişik bir yarış tarzı.
http://www.youtube.com/watch?v=DNJW8...eature=related
İyiymiş bu arif
sürtünme olayını çözmüşler..
rüzgar tüneline sokmak lazım bunları..başarılı görünüolar :D
bben ıstanbulda yesılkoyde ızledımm aynısınıı
Olmeyi bayilmak bi saniyor ne bir dusse aninda kirar sogan gibi omuru.
bostancı sahılde denk gelmiştim 1-2 ay once sahılde oratadakı otoparkın etrafında yanlayarak 2-3 tur donduler 2 tane motor bırı cross tu bırı racıng tı sanırsam
Ulan 1 ayda motor kullanmayı öğrenip yanlanıyorsa bende alayım hemen 1000 lik makina. Kro
Konu Nerden Nereye Gelmiş Ya :D Maşallah Adamın Yaptığı Hareketler Güzel Ama Niye Sürekli Başkalarını Söylüyoruz Konu Yanlamakdan Tek Teker Arife Gelmiş :)
bak kanka yanlıyorsundur bısı dıyemem sana cok ıyı gelıodur ama dısardan acı bukadar deıldır. vıdeo ızletırsen anlarız ne kadar acıyla yanladıgını. bırde hayabusayı adam doldurup sıfırdan savurtuyor ılk kalkıs anında ondan sonra kontrol ıle tutmaya calısıyor. bak azcık ılerleyıp gaza asılmıyor dıkkat et. ben haydar uzerındeyım kucuklugumden berı motora bınıyorum 1000gsxr a da bınıyorum 1000lık ıle haydarı 600lukler ıle hele hıc kıyaslama. makınalar hafıf olunca yanlarken kontrolun oluyor ama agır makına savurdun mu tutması zor. illaki yapanlar vardır. ben kımse yapamaz dıe acmadım konuyu adamlar aslan gıbı yanlamıs. benım cıvarımda cok motorcu var hemde cok saglam adam var onlarda yanlıyorlar ama açılar bır yere kadar