|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Havalar kotu yeni video cekemiyoruz.Bende arsivi karistirirken bunlari buldum.
100-200km/h 4.9 videosunun cektigimiz aksamdan baska bir deneme. 3. vitesten biraz lagli basliyoruz 3den basinca lag var ama patinaj ve egim daha az yinede turbolar tam dolunca lastikler bosa donmeye basliyor ozellikle videonun orjinalinde hem sesden hem goruntuden hersey daha net anlasiliyor bu yuzden kesinlikle orjinalleri indirip tam ekran modunda sesi acip izlemenizi tavsiye ederim ![]() Garip birseyi farkettim izlerken , altta linkini verdigim GOM Player ile izleyince sesler abartsiz 2 kat daha iyi cikiyor windows media player a gore. Maseratinin hareket halinde yarim gazda yere iz birakisinin ufak bir videosunuda buldum onuda yukledim.Lastikler 315/35/17 Hoosier R6 arabanin arkasini yere basisi cok guzel Eroz abi lastikler 345/35/19 Hoosier R6 GOM Player download linki http://www.inndir.com/GOM_Player-37149p.html 100-200km/h 5s download linki (24mb) http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/tu...oz5sn.mpg.html 4.9s download linki(25mb) http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/tu...4.9sn.mpg.html Maserati yeri cizerken download linki(68mb) http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/6d...nning.mpg.html 5s youtube link http://www.youtube.com/watch?v=pb4yYtvydk0 4.9s youtube link http://www.youtube.com/watch?v=DUzIm60UqOM Orjinalleri GOM Playerda tam ekran yuksek sesle izlemek cok zevkli umarim sizde begenirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Tesekkurler video için
![]() Birde küfür olmasa.. __________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Normal hayatta bende sovuyorum canimmmmmm
![]() Orda lastik surtunce tutamamisim kendimi |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Masallah iyimis
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ...
|
video londrada kralıyet aılesının satosuna gıderken cekıldı degıl mı? bırde sanırım kufurlu dublaj yapılmıs vıdeoya...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
şu ilk videoda aşagıya dogru fazla egim var tam cekmece gölüne inrkenki yol olsa gerek neyse mevzu o degil
ama bence Volkan abi gücenmesin de Yaptıgı araç kendi aracını geçer diye düşünüyorum Maşallah bu ZO6 çok hızlı __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: subaru's
|
hizli masallah elinize saglik
traction vettelerde cok sorun degil ama biraz daha iyi tutabilirse daha da asagiya iner kesinlikle.
__________________________________ Guc; Bilgi ve Tecrubedir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Videolar F1 pistinin A kapisinin orda cekildi hep ama evet 4.9 videosunda egim daha fazla.
Maseratinin izolasyonuna cok para harcadi cok ugrasti vtanju , sifir corvetteden bile daha az ses aliyor iceri o yuzden z06 nin sesleri daha iyi duyulabiliyor araba icinden Birde bir turlu kismet olmadi maseratiye boyle bir video cekmek ama insallah havalar acinca edirne mileda cok guzel videolar cekecegiz ![]() Sicak hava soguk hava cok farkediyor R6lar icin Eroz abi gunduz cok daha iyi tutundugunu soyluyor.Ben bu arabanin en cok dengesini seviyorum.Ne kadar sararsa sarsin sag sola atmiyor kendini cukura fln denk gelmedigi surece. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
güzel olmuşta konuşmalar olmasa daha güzel olacak
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: FORD CONNET 90ps
|
değerler çok ii..bu araç sahibindende satılık..1600hp diye..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
yok canım yanlış yazılmıştır
16.000hp yazı ile onaltıbin hepe dir o __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: STI
|
our custom built engine... biraz iddialı olmuş
ama gidiş cidden güzel
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Gomlekler bizim uretimimiz o yuzden custom built engine
sahibinden ilanindan haberim yok bu araba bana gore 25psi + 300 shot nosla maksimum 1500hp |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
sen ölçmüşsündür drift box la beygirini bu arabanın bana ondan bahset __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
bende görmüştüm , 1500 hp idi.
Maşallah.. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: FORD CONNET 90ps
|
http://www.sahibinden.com/dunyada_sa...XQQdisplayitem
yanlış hatırlamışım araç 1500 hp.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Bu alttaki herseyi bu birimlerde bulup girmek olmasa olcecegimde useniyorum valla
![]() Coeff of Drag: Frontal Area: sqft Weight: lbs headwind: mph (use “-” for tailwind) Pressure: inhg Temperature: F Humidity: % Gear multiplier 1st 2nd 3rd 4th 5th 6th |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
özgün üşenmedi girdi benim arabayı ölçtük çok zor degilki
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:38 ::::

traction vettelerde cok sorun degil ama biraz daha iyi tutabilirse daha da asagiya iner kesinlikle.