Tolga nasılsın kardeşim ? yaşar ben tanırsın crm de görüşmüştük siyah 106 gti vardı :icon_tup:
Çok hızlısın erken yaşlanırsın dikkat et :)
Yalnız denediğiniz videodaki çekim 10 numara olmuş maşallah.
Printable View
maşaallah araçlara..
ya kardesim senın araba bızım ek ile denemek lazım ondan sora bakıcaz katogorın ne ayarlıcaz bıseler :D:D :P:P
ben olmammı :D:D
allah allah sen o gün ordamıydın ki valla jobda kaç kişi var görmedim ama sanmıyorum 4 kişi falan hem ac de 2 kişiydi ona eminim yada farklı günlerden bahsediyoruz
jom la 106 uzadığında job da 4 kişi vardı 4 vitese kadar 106 yanlarında ama 5 de ayırmaya başladı typer.
ben ona hiç dikkat etmedim jop zaten baya fenalarda çok başarılı
mami uzamış gitmiş videodada bile görünmemiş .. tolga kardeşimizde denicek adam aramış neyin derdindesiniz daha ?
mami performance farkı :D :D
mami ye laf yok aracı yuruyor maşallahı var.
benim yanımdakı ali ve carın yanındakı zakkum ibo ve selçuk typerde olanlar carla teke tek yürumek için typere verdik yanımızdakileri
ac yürümüyo diye söyleyen kimse yok bir 106 da gördüğüm en iyi performans ama job la yürüyorn dersem yalan olur jobla sadece 4 kişi iken yan yana o kadar uzun süre gördüm normalde ayırıp gidiyor
mami beni diskoya götür :D
mami abi akşama gelio musun:D
burak vtec hazırsa havalar düzelince bende denemek istiyorum emg astra bide su stok fn2 vardı onla ama bi 20 gün falan var ;)
tmam orçuncum deneriz nasip kısmet, fakat ben öle kalabalığa çıkmam kardeşim max 4-5 araba olursak ok;)
oki bende sitrese giriyorum ve denenmiyor zaten birazda geç olursa daha temiz olur
okan buraya üye değil streetfire a bakarsan videoyu koyduğunu görürsün zaten herkesi kendiniz gibi sanmayın ;) adam 400km yol tepio 2 roll için hala arkasından laf çeviriosunuz aslında o gece denemeyecekti birisiyle buluştuk 17 jantlar vardı bagajdada eşyalar vardı saxo da zaten haddinden fazla iyi gidiyor zaten denemeden sonra aracın sahibini araç başında gidip tebrik ettik okanda bende. saxonun koltukları söküktü şanzımanıda acayip kısaydı baya yüklü olduğu rolantisinden bile belli ediyodu :icon_wack
ss clio rs : filtre,egzos 17"jant
ty saxo : filtre,egzos, saç jant, koltuklar sökük, derreceli egz. , chip, kısa şanzıman v.s
http://www.streetfire.net/video/Stoc...axo_734484.htm
vtecburac aracın vti ise ve gırtlak yüklü değilse bu saxo ile deneme boşa benzin yakarsın kardeşim :icon_tup: