User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: car 106 vs audi 18t

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orçun geçen sefer videolar kayboldu bu sefer ben çeker koyarım ama latife yapıyorum cnm bnm araba için takışmayın bugun 106 geçer yarın a3 bu işte para konuşur arabalar gelir gider dostluk baki kalır takılmayın böle şeylere
    kanka tamam anlaştık senle deneyecegiz ve sende video kayacaksın tabiki dostluk kazanır bu işler sıkıntı degil videoda kayboldugun dedigin zaman en fazla 3boy vardı artı egzoz orjin susturucular sadace chip vardı

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka tamam anlaştık senle deneyecegiz ve sende video kayacaksın tabiki dostluk kazanır bu işler sıkıntı degil videoda kayboldugun dedigin zaman en fazla 3boy vardı artı egzoz orjin susturucular sadace chip vardı
    benle derken kanka a3 le mi passat la mı?
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hiç fark etmez kanka ikinizlede denerim biraz işlerim var halledeyim görüşelim ok gebzeye gelirmisn güzel bi toplatıda buluşalım olurmu

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç fark etmez kanka ikinizlede denerim biraz işlerim var halledeyim görüşelim ok gebzeye gelirmisn güzel bi toplatıda buluşalım olurmu
    orçunum sen beni hepten yanlış anladın benim iddiam yok kimseye rüzgar yapmıyorum arabam aile arabası a3 le de isterseniz sahibi sizin orda yılmaza rica edersin denersiniz benlik bişi yok
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten yılmaz fena kızmış ama suan kimseyle denemem baya bi sıkıntılar var sönsörler falan arabayı bakıma almam lazım işten hiç bir şeye fırsat bulamıyorum suan bile işteyim ondan sonra denerim herhalde yılmazla ama kanka sonra fn2 typer vardı ya onla bi denemek istiyorum tabi halen stok biniyorsa gerçekten bi saglıklı basalım ne olcak bende merak ediyorum

Aytepe53
    Misafir
    orçuncuğum biz aynı semtin çocuklarıyız biraz kalabalık olduğu için denemeler pek sağlıklı olmadı kaldı ki arabayı yeni aldım pek tanımıyorum eğer beni kırmazsanız tek tek denemek isterim car lada senlede sağlıklı denemeler yaparız tartışma olmasın die videoyu araç içinden kaliteli çekeriz

ayrıca video da kamyon çıktığında ben gaz kestim ölümüne basmıyoruz ortada bir idda da yok aracı yeni aldım çözmeye çalışıyorum isteyen geçtim desin isteyen geçildim yeni videolarda daha net görülecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamam kanka havalar biraz kendine gelsin yanlız teke tekte nasıl video yapıcaz yine arac dışından olur anca yada 2 ye 2 video yaparız videoda tam net olur

Aytepe53
    Misafir
    sıkıntı yok bak baştan söylim mazret kabul etmem adamla 6 kez roll yapıyoruz her seferinde 4 üncü vitesde benzin kesiyor araba mantıklımı...
    sende de öyle birşey olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 34R3518 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok bak baştan söylim mazret kabul etmem adamla 6 kez roll yapıyoruz her seferinde 4 üncü vitesde benzin kesiyor araba mantıklımı...
    sende de öyle birşey olmasın
    haaaaa ya bu alper yinemi benzin kesmiş ulan bu çocuk öldürüyor beni suan varya gülmekten heberiyorum

Aytepe53
    Misafir
    bende gülüyom kaç kez rol yapıyoz hep 4 de kesiyor ya bir kaç denemeden sonra 3 e de düşerde sonuçta yakıyor benzini :id

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yeni denemeler yaparız kanka ya sıkma canını sonuç çıkar ortaya

Aytepe53
    Misafir
    ben sonucu biliyorum zaten subaruyla bastığınızda bende arkanızdan bastım gişelere gelmeden yanınza geldiğime göre sonuç ortada

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimseyi kayırmıyorum yanlış anlaşılmasın ama..pompası arızalı bi 106 gti az benzinle 1 2 3 vitesler hiç kesmez ve 4 un ortalarında gaz kesmeye başlar..kesiyo dediyse dogru soylemıs olabılır arkadaşlar...1 2 3 kesmez sadec 4 de keser böyle ihtimal vardır..
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dogru tabi ya hepimizde o olay va az benzin olunca 4 sonunda kesiyor

Aytepe53
    Misafir
    o zaman 23 de açtığım farkı söylesin 4 sonuna kadar 3 4 boy var

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34R3518 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman 23 de açtığım farkı söylesin 4 sonuna kadar 3 4 boy var
    yaa yılmaz allah aşkına boş konuşmayın yaa bilenler biliyor 106nın 4.vitesin ortalarında az benzinle benzin kestiğini..diyorsunki 2 3 fark acıyorum senınle teke tek denemelerde hep 2 3 en az bir boy öndeydim ve 4e atınca araba yıgılıp kaldı ve sen gectin,EMİN OL BENZİN KESMESEYDİ DAHA COK ACARDIM..çünkü 106 1 kişiyle daha ii yürüyor!!sana bunu inandıramıyorum tamam ilk buluşmada birdaha deneyeceğiz..oki?AYRICA BU KONUYU TARTIŞMAK İSTEMİYORUM BENCE AYIP OLUYOR SONUCTA AYNI YERİN ADAMLARIYIZ!!!

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimseyi kayırmıyorum yanlış anlaşılmasın ama..pompası arızalı bi 106 gti az benzinle 1 2 3 vitesler hiç kesmez ve 4 un ortalarında gaz kesmeye başlar..kesiyo dediyse dogru soylemıs olabılır arkadaşlar...1 2 3 kesmez sadec 4 de keser böyle ihtimal vardır..
    ayrıca pompam arızalı değli bu biliyorsun 106ların hastalıgı kac tane 106 saxo kullandıysam aynı..benzin azken 4 ün ortalarında veya hemen başlarında kesme yapıyor..

Aytepe53
    Misafir
    o zaman kanka benzini ni koyda gel ben gördüğümü söyledim teke tek ken de yanlızkende benim arabanın bir eksiği yoksa ayrırı kardeşim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim bütün oyun car ben alır seni keşke benle bi deneseydin ya valla he alper anladın sen onu dimi ilk denemeden video ile bu sonuca baglayacagım......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)