yılmaz boyları pazardan satın alıyor herhlde 106 keçemessin kanka dedik sana :) carı hiç geçemesin kızdırıyım biraz ortalıgı akşama rol var
Printable View
yılmaz boyları pazardan satın alıyor herhlde 106 keçemessin kanka dedik sana :) carı hiç geçemesin kızdırıyım biraz ortalıgı akşama rol var
sen kendi aracını yükle orçun geç video yu da koy hakkındır ama olur olmadık videoyu geçtik diye koymayın yakışmaz 7 kere rol yapıyoruz 6 sını geçiyorum birinde önde gidiyor geçti oluyorsunuz ben geçtiğim 6 kezde aracında problem oluyor o önde bitirdiğinde hiç bir problem olmuyor.
darıcada gebze de ne kadr 106 saxo var prasa gibi doğrayacam :D
alper kardeşin kullandıgı 106 lar ın hepsının pompası bozuk denk gelmiş..ben agırlık yapmasın dıye hep az benzınle yarışırdım 5 ıle 7 lıtre arasında benzın olurdu en fazla...öyle ypa yapa pompayı bozdum bozuldugunuda otobanda 170le gıderken anladım ...pommm dedi araba yıgıldı..ondan sonra bu arızayı hep yapmaya basladı..yani az benzin dalgıç pompayı bozar..cunku pompaya soguma izni veren benzini biz içine koymuyoruz bu nedenle o da cortluyo bunuda ilk 4.viteste en uzun surelı sıkıştırdıgımız vıteste yapıyo..(tabi 4 bitmeden 5 e cekmedıgımız için ilk 4 de uzun surelı sıkıştırıyoruz) :)
orçun kardeşim sen bu arabaları bilmiyorsun ezbere konuşuyorsun zakkum da 106 sahibi sor bakim ne dicek sana audi hakkkında. en kısa zamanda deneriz sende görürsün bende görürüm. ok kardeşim.