Maşallah... selim usta
AB ye yapılan işlemler paşaoğlu ve özgün e mi ait
Printable View
Maşallah... selim usta
AB ye yapılan işlemler paşaoğlu ve özgün e mi ait
maşallah çok fena :)
masallah doktor :)
doguşu göztepe oldu tabi ama atalarımızda demiş doğdugu yer değil doyduğu yer diye bunu uyarlarsak doğdugu yer değil yürüdüğü yer :)burda kimsenin hakkını yemiyorumki suan aracın üzerinde bi hakkı kalmadı artık.
öyle ufak tefek işlerini yaptırdıgım bi suru yer var ona bakarsan: merttuning,alpinestar, fiberci mahmut, mutlu lastik, olimpik muzik center, boyacısıydı, kaportacısıydı vs.... uzayıp gider.
olm selım yazsana rafı abı mınıks merttunıng fiberci mahmut alpınestar onlarda yaptı herkez uğraştı:) sonra sorarlar
harbiden kulakta pas die bişe kalmadı ..
turbo kadavra kdr profesyonel olmasada, ondan daha heycanlı görüntüler var videoda. maaşallah..
dr.selim
konuun temizlenmesini ister misin?
Ranthor beni mesajlarımı ve konularımı silme kardeşim
eger bişileri siliosan da gerekçesini bana özel mesajla gönder yeter kaçıncı bu mesaj ve konu sildigin hemde sebepsiz
konu sahibi bile kalsın diyor
ben silmedim;
konunun sahibi kalsın demiyor; silin diyor
ama silin dediği msg da sildik
ayrıca kurallar kişilere özel değildir.
hilmi-ahmet ben sildim msg ları reşit in cupra yorumları ile tartışma msg larınızı. konu dağılmasın diiye.
offf çok güzel. :)
evt alpınestar fatih inde çok emegi var.emegi geçen hrkz eline saglık.tekrardan mşlh.
ALLAH kaputun altina zeval vermesin ,masALLAH ..
Asayis pesinize dusmuyor mu yaa ,silah atiliyor dige ihbar falan :)
doktor benim araba 10-15 güne hazır artık bi deniyelim sende şimdiden hazırlıklarını bitir
önceden söylüyorum havalarda düzeliyo yavaş yavaş şöle güzel bi deneme yapalım artık.
maşallah olimpiyat gibi :D
imza güzelmiş. :) maşallah aracınıza.
masallah koprunun direkleri sizlamis:icon_tup:
bu adam gazladıktan 20 dk sonra aynı köprünün altında polis çevirmesine girdim :hehe:
yok geçen gün cupra nın biri ile basmamışsın debriyaj falan demişin o yüzden dedim değişmediysen hallet diye söledim değiştiysen mesele yok
1bar üstünde basamıyor kanka, ama salı günü arabayı paşaoğluna bırakmış olması gerekiyor debriyaj değişimi için
Ataşehir inlemiş :D Maşallah
maaşallah fenalık ötesi
maşaallah maşaallah çok fena :D
ses çok fena :icon_tup:
Çok güzel be!! Çata pata çata pat! :cool: Sıkmadan sonra orada çevirmeler artmış. :D:D
Kazasız, Belasız ve Cezasız. :)
Maşallah :) Bir gün darısı başıma inşallah:)
Vay Anasını O ne Sesti Öyle Yaa :D