Her iki aracada kocaman bir MAAŞALLAH..
106 iyi yürümüş..
Printable View
Her iki aracada kocaman bir MAAŞALLAH..
106 iyi yürümüş..
koşturmak iyidir kanka en kısa zamanda avrupa olimpiuyatlarına sokalım ***** önümüz yaz inşallah bolca yarış olur bizde bişiler yaparız sayende
İyi akşamlar arkadaşlar rüzgar tüneli dediğiniz olay nos değildir yani..adamın önüne koskocam münübüs çıkmış ALLAh rızası için kendi inanmak istediğinizi böle acayip komik şekilde yansıtmayın o gurup devamlı rüzgar tüneli yazıp durmuş...ya şimdi söle söyliyim 27 yaşındayım bu güne kadar hep bu işlerin içindeydik yurtdışında yaşadım keza öle orda böle bi olay yok bi insan gecilince gidip eksiğini araştırıyo burda millet eksik araştırma yerine kafasında bahane araştırıyo..gti yürümesi gereken şekilde yürümüş zaten MAŞALLAH..ama gsi da arkadaşlar sadece bir chip ya filtre desen stock egsoz desen yok...gsi fanatiğide değilim gti fanatiğide değilim tarafsızım....çünkü bu iki arabadanda kullandım...
rolunde b..ku çıktı bole polemıklerden ben sıkıldım şahsen ama ne yalan solum ıyı zaman gecıo bole cekışmeli oluo..
her 2 aracada maşallah, ikisinin gidişide duruşuda kesinlikle kusursuz maşallahhh.
106 spec lerine göre çok iyi yürümüş bence maşşalah iki aracada güsel yarış olmus
kimin neye ihtiyacı varsa artık , polemiğe girmicem kimseyle,gerçekten .. :)
yalan dolan yok .. artık kaputu açıp herkes ustasını alsın gelsin dicez o derece ..
hatta o gece de mami , goki'e al kullan inanmıyorsan dedi ..
215-220 neyse artık dibine kadar sıktık .. 180 e kadar zevkle deneriz :)
eheheh komik olmuş cidden:)
videolar silinirse sevinirim..
karşı tarafın izni olmadan konu açmasanız ?
geçmesi geçilmesi umrumda değilde sevmediğim muhabbetler dönüyor
ilk konudada yazmıştım gerçi o video yok c2 vts okadar yapılan işlemden sonra stock 106 dan kötümü gidiyor?Yanlış anlaşılmasın c2 vts leri bilmediğimden soruyorum.
kim neye itiraz ediyo bilmiyorum dünki konuyuda çok iyi okumadım
EK çok çok güzel yürüyen bir 106 maşallah selçuğum
EMG de çok güzel yürüyen bi GSI
ilk videodada rüzgar tüneli vs vs bişi yok yalnız adamın önüne araba çıkınca ne yapacak zaten gökide uyarıyor orada çık şimdi diye
Emrenin şansızlığı orta şeritten gitmesi dolayısıyla trafik olmuş
Ama Bunu emrede kabul ederki 190-200 lere kadar GTI önde oluyor onun bitmeye başladığı yerdede Emre yetişiyor geçiyor