Çok teşekkürler arkadaşlar :) Araştırdığım kadarıyla egzoz filtreyle 100-200de yaklaşık 2sn daha iyileşme mümkün gibi. Sırada onlar var hayırlısıyla.... Aslında sonra da intercooler, metanol gibi şeyler de var ama o kadarına gerek yok bence :)
Printable View
Çok teşekkürler arkadaşlar :) Araştırdığım kadarıyla egzoz filtreyle 100-200de yaklaşık 2sn daha iyileşme mümkün gibi. Sırada onlar var hayırlısıyla.... Aslında sonra da intercooler, metanol gibi şeyler de var ama o kadarına gerek yok bence :)
100 200 11 saniye civarı cıkartırmı ciddi güsel hızlanmış maşallah birde traction control iptal edip denerseniz cok daha iyi hızlanır
Bildigim kadarı ile 1.35'de de aynı motor var. Butun özellikleri aynımı acaba?
Veya 1.35ın kılo avantajı varmı armagan? coupe icin konusuyorum. :)
İnşallah abicim :) Yarın ararım seni.
Teşekkür ederim :) Sabah sabah birden denediğim için heralde aklıma gelmedi o an TC. Hatta, çok fark edeceğinden değil ama klima da açıktı. Spor moda aldığıma şükrettim sonradan :)
Evet 1.35ile aynı motor var, herşeyleri aynı. 1.35i coupe 335den 40 kilo hafif.
Arkadaşlar hava filtrelerini takıp yeni bir deneme yapayım dedim, sanırım filtreler biraz fark etti, güzel oldu :)
Yeni video ilk mesajda...
bariz farketmis, 335 cidden hizli bir araba;)
videodan anlaşıldığı kadarıyla fark ettiği bariz belli, maşallah
Maşallah ok gibi ) keyifli sürüşler..
Teşekkürler arkadaşlar, sadece hava filtresiyle fena bir değişim olmadı. Map 7 deneyeyim dedim ama Map 5 daha canlı gibi. Map 7 için down pipe, intercooler falan istiyor sanırım...
135 40kg daha hafif ama 335 100 200de daha iyi süre çıkartır diye düşünüyorum .. sedan olduğu için rüzgar direnci yüksek süratlerde avantaj sağlar..
335 gerçekten ilerisi olan bir araba 100binliralık bir arabaya binilicekse en mantıklı seçeneklerden birisi..
downshifti de bayagi hizliymis .. masallah cok iyi gidiyor
çok iyi olmuş... headers,eksoz kurcalarsan m3 e bulaşırsın herhalde:D
Maşallah cok güsel yürümüş
intake e gercekten farketmiş
3.35 Coupe 1520 KG
1.35 Coupe 1530 KG
1 serisi 10 KG daha fazlaymış. Detaylı bilgi: www.bmw.de
Hmm, demek düşündüğümden daha hafifmiş 335 :) Heralde benim bulduğum kilolarda donanım farkı vb vardı. bmw.de adresi doğrusudur sonuçta :)
maşallah çok iyi